fbpx

6 korakov, kako vesolje prositi za točno to, kar potrebujete

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Manifestiranje je nekaj, o čemer se govori čedalje več. Mnogi duhovni učitelji, knjige in spletne strani trdijo, da si lahko svojo resničnost in življenjsko srečo določimo sami in vse več ljudi v praksi opaža, da je res tako. Kaj pa, če ste med tistimi, ki tehnike manifestiranja še niste osvojili in ste namesto tega čedalje bolj zmedeni? Potem berite naprej- za vas smo namreč pripravili 6 korakov, kako vesolje prositi za točno to, kar potrebujete in to tudi dobiti.

1. Verjemite, da si življenjsko srečo zaslužite

Morda sanjate o boljši plači, morda si želite ljubezni, morda pa je vaš cilj preprosto občutek sreče. To, kaj točno si želite manifestirati pri vašem uspehu ne igra velike vloge- zakon privlačnosti namreč vedno deluje na enak način. Odvisno je le, kako vi sami dojemate želeno dobrino, osebo ali občutek: ali globoko v sebi verjamete, da si je ne zaslužite ali da do nje niste zmožni priti? Vedeti morate, da taki občutki vaše maniefstacije blokirajo in povzročijo, da vaše ambicije ostajajo nedosegljive.
Prvi korak je, da imate sami sebe radi in da začnete zavestno verjeti, da si srečo, uspeh in ljubezen zaslužite. Prav tako ni dobro, da svoje ambicije postavljate na pedestal: na tak način boste vesolju nehote sporočali, da so za vas predaleč oz. da se jih bojite.

Verjeti morate, da si srečno življenje zaslužite oto: Cottonbro Studio / Pexels

2. Ugotovite, zakaj si neko stvar želite

Pri manifestiranju je pomembno, da se osredotočimo na vibracijo: če se nahajamo na visoki valovni dolžini, ki se ujema z našimi občutki ob uspehu, bomo želeno stvar tudi prejeli. Včasih pa se zgodi, da si nečesa želimo iz napačnih razlogov in tako vesolju nehote pošiljamo nasprotujoče si signale. Morda si materialnih dobrin želite zato, ker se vam zdi, da boste tako bolje sprejeti v družbi, hkrati pa ljudi, ki vas zaradi vaše situacije obsojajo, sovražite. Morda o ljubezni sanjate zato, ker vam predstavlja potrditev, da ste dovolj dobri, ob tem pa ste v sebi prepričani, da je niste vredni.
Pomembno je, da poskusite tovrstna negativna čustva in predstave odstraniti iz svojih misli ter jih zamenjati z občutkom sreče, ki vas bo prevzel, ko se vam bo želja izpolnila.

3. Ne izhajajte iz občutka pomanjkanja

Nasprotne vibracije boste oddajali tudi, če namesto iz hvaležnosti izhajate iz občutka pomanjkanja. Če recimo manifestirate boljšo finančno situacijo, sami sebe ne smete dojemati kot revnih in denar konstantno povezovati s strahom, skrbmi in težavami. Enako velja, ko govorimo o ljubezni in prijateljstvu: če nase gledate kot na nekoga, ki ljudem ni najbolj pri srcu in ves čas občuti osamljenost, potem se bo taka predstava tudi uresničila. Namesto tega poskušajte o sebi razmišljati kot o osebi, ki je vse vaše ambicije že dosegla in ki kar poka od samozavesti in zagona.
Če se vam zdi, da še niste na točki, ko bi lahko sebe videli v pozitivni luči, se vsaj potrudite, da se ne boste kritizirali in podcenjevali.

Poskusite nase gledatis ponosom in samozavestjo Foto: red Souza / Pexels

4. Bodite hvaležni za vse, kar že imate

Občutkom pomanjkanja se najbolje izognemo s pomočjo naštevanja vseh stvari, za katere smo lahko hvaležni. Pri tem je pomembno, da se ne ujamete v zanko primerjanja z drugimi in dobite občutka, da je vaše življenje daleč od izpopolnjenega. Namesto tega se poskusite spomniti, kdaj ste nazadnje občutili srečo: je bilo to ob druženju s prijatelji, opazovanju sončnega vzhoda, sprehodu po gozdu…? Vse to so trenutki, ki jih lahko cenite, pozabiti pa ne smete niti na svoje zdravje in življenjske izkušnje.

5. Lotite se manifestiranja

Najbolj pomemben del manifestiranja je, da se vaša vibracija ujema z vibracijo uspeha oz. cilja, ki si ga želite. Ker to posamezniki najbolje dosežemo na različne načine, obstaja tudi več različnih tehnik. Mi vam svetujemo način, pri katerem najprej vsaj 15 minut meditirate, torej popolnoma utišate svoje misli- tako boste namreč svojih želja ne boste več nehote blokirali. Nato pomislite na nekaj, za kar ste hvaležni oz. kar vas osrečuje in misel in občutek veselja zadržite za vsaj 17 sekund. Zatem lahko sledite toku misli in se osredotočite na naslednjo misel, ki jo začutite, lahko pa na glas izgovorite svoje afirmacije.
Pomembno je, da govorite v sedanjiku, torej: “Jaz sem…”, “Jaz imam..”.., in da si predstavljate, da se vam je želja že uresničila. Občutek sreče in hvaležnosti zadržite vsaj 17 sekund. Nekateri maniefstirajo lažje, če se ob tem gledajo v ogledalu, drugi tako, da svoje afirmacije zapišejo, tretji s pomočjo slik in fotografij svojega popolnega življenja… možnosti je ogromno in gotovo boste našli tako, ki vam bo najbolj ustrezala.

6. Obnašajte se, kot da ste stvar že prejeli

Samo manifestiranje je zelo pomemben del procesa prejemanja, nikakor pa ni edini ali zadnji. Ko svoje afirmacije izrečete, je čas, da se začnete obnašati kot najboljša verzija samih sebe. Ob vsakdanjih dogodkih se vprašajte, kako bi nanje odreagirala oseba, ki ima toliko denarja, kot si ga želite, ki je v srečni zvezi, ki opravlja delo, o katerem sanjate… Verjetno bi se obnašala veliko bolj samozavestno kot vi, sproščeno sklepala nove vezi in spoznanstva, se postavila zase in ohranjala pozitivo.
Da bi se vaše manifestacije uresničile, morate ta oseba postati. Na začetku se boste morda počutili nekoliko neprijetno, sčasoma pa vam bo lažje in samozavest vam bo pomagala doseči vse, o čemer sedaj le sanjate.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.