fbpx
Foto: envato

6 make-up trendov, ki vladajo letošnjemu poletju (2022)

Zadnjič posodobljeno: :

Poletje je že v polnem razmahu in poleg vročih dni in brezskrbnih večerov se lahko razveselimo tudi novih poletnih trendov na področju make-upa. Letošnji trendi so drzni, barvni in bleščeči in nobenega dvoma ni, da boste z njimi takoj pritegnili pozornost. Za vas smo pripravili 6 make-up trendov, ki vladajo poletju 2022.

1. Zapeljiva zagorelost

Čeprav sončne opekline za kožo nikakor niso zdrave, nihče ne more zanikati, kako ljubko in zapeljivo izgledajo s soncem obsijana lica. Zato ni nobeno presenečenje, da eden od trendov letošnjega poletja posnema videz naravne zagorelosti.
Tak look boste dosegli tako, da rdečilo oz. blush namesto na ličnice nanesete na mesta, kjer vas po navadi opeče sonce: npr. na zgornji del lic in nos. Predlagamo, da uporabite bolj naravne tone, torej ličila tople rožnate barve.

2. Senčila v modri barvi

Ob vročem soncu se je tako prijetno ohladiti ob bazenu in morda je prav zato v trendu moder make-up look, pri katerem hladne modre tone nanesete na svoje veke. Lahko se poigrate z več modrimi odtenki, lahko pa na celotno veko nanesete en ton– v obeh primerih boste poskrbeli za poseben in očarljiv videz.
Ta make-up look najbolje zaključite še z maskaro in nevpadljivim lip glossom.

3. Črtalo pod očmi

Obstaja ogromno načinov, kako se poigrati z eyelinerjem oz. črtalom za oči, morda pa še niste pomislili, da bi ga nanesli pod očmi. Ta trend vam bo omogočil, da dosežete unikaten videz, ob njem pa boste razvijali tudi svojo ustvarjalnost.
Če obožujete klasičen smokey-eye, predlagamo, da se odločite za črne ali rjave tone, če pa si želite drznega, barvitega looka, potem predlagamo črtalo v živobarvnih odtenkih.

4. Živobarvno črtalo

Ljubiteljice ustvarjanja s črtalom za oči se boste gotovo razveselile trenda, pri katerem se bodo lahko poigrale z živobarvnim eyelinerjem. Poletni trend zajema predvsem živo roza odtenek, vendar pa lahko zažarite tudi v drugih živih barvah.
Ta look boste najbolj čudovito zaključili z dolgimi trepalnicami in nevpadljivim tonom šminke oz. lip glossa.

5. Topli rjavi odtenki

Kaj pa, če niste ljubiteljica živobarvnega make-upa? Potem je kot narejen za vas trend toplih rjavih odtenkov, ki se čudovito ujemajo z zagorelo kožo. Predlagamo, da se z različnimi rjavimi senčili poigrate na očeh, nato pa izberete še šminko in rdečilo z rjavim podtonom.

6. Barve sončnega zahoda

Trend, pri katerem na svoje veke nanesete odtenke sončnega zahoda, ima svoj izvor v brezskrbnih poletnih večerih, ko nebo še zadnjič zažari v prečudovitih barvah. Predlagamo, da se na vekah poigrate s senčili v zlatih, pastelnih in temnih odtenkih, videz pa zaključite s šminko z rjavim podtonom.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!