fbpx

Recept: hladna juha iz grškega jogurta in kumar

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Hladne juhe so odlično kosilo za vroče dni. Pripravljene so v hipu in so prava energijska bomba. Zahvaljujoč svežim sestavinam, ki niso termično obdelane, so hladne juhe vir zdravja, saj živila ohranijo vse svoje hranilne vrednosti. V prispevku vam razkrivamo recept za hladno in osvežilno juho iz grškega jogurta in kumar.

Hladna juha iz grškega jogurta in kumar

  • Obroki: 4
  • Težavnost: enostavno
  • Ocena: ★★★★★
  • Natisni

Sestavine

  • 2 veliki kumari
  • 400 ml čvrstega jogurta
  • 1 žlica oljčnega olja
  • svež koper
  • malo limoninega soka
  • sol in poper

Navodila

  1. Kumare zmiksajte in zmešajte z jogurtom, dodajte olivno olje, sesekljan koper, limonin sok in peteršilj.
  2. Začinite s soljo in poprom, vse skupaj dobro premešajte in postrezite hladno.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!