8 načinov, kako mu/ji namigniti, da te zanima

Zadnjič posodobljeno: :

"Kakšna je ovira, ki je ljubezen ne more zlomiti?" - Gandhi

Vam je nekdo všeč in ne veste, kako bi mu to pokazali? Predstavljamo vam nekaj namigov.

1. Omenite, da ste samski

Prvi korak, da jim pokažete, da vas zanima je, da vedo, da ste samski. To dejstvo lahko poudarjate skoraj v vsakem pogovoru. Omenite, da iščete zvezo. Omenite, da ste trenutno na voljo. Morda celo omenite, kakšen tip osebe iščete in opišite njih.

2. Pohvalite jih

Nočete biti neokusni, ne želite pa jim dati strogo prijaznega komplimenta. Če jih hvalite osebno, iz oči v oči, lahko svoje stališče poudarite in pokažete tudi s svojim tonom in gibi. Če jim dajete komplimente prek družabnih omrežij ali sporočil, bo nekaj emojijev morda razjasnilo vaše namene. Preden pritisnete pošlji, preberite, kaj ste napisali. Vprašajte se, ali bi tudi sami menili, da se nekdo spogleduje z vami, če bi prejeli to isto sporočilo. Če ne, napišite drugo.

3. Prebijte oviro z dotikom

Še enkrat, nočete prestopiti nobenih meja in biti neprimerni, ampak želite jasno povedati, da jih vidite več kot prijatelja. Začnete lahko tako, da jim med pogovorom položite svojo roko na njihovo roko ali preprosto sedite blizu njih. Sčasoma se lahko premaknete bližje, morda jim položite roko na stegno, pas ali lica. Poljubite jih. Jasno jim povejte, da si jih želite.

4. Vzpostavite očesni stik

Čeprav ste verjetno živčni, kadarkoli vstopijo v sobo, je pomembno, da z njimi vzpostavite očesni stik. Dejanja lahko govorijo veliko glasneje kot besede, še posebej na začetku odnosa. Ali veste, da lahko ustvarite spolno napetost, ne da bi sploh odprli usta?

5. Začnite pogovor

Lahko se zaljubljeno zazrete vanje vsakič, ko jih vidite. Morda všečkate vsako fotografijo, ki jo objavijo na družbenih omrežjih, vendar s tem ne bodo dobili pravega namiga, da vas zanimajo. Morali boste narediti več, večji korak – se pogovarjati z njimi. Bolj, ko jih boste spoznavali, bolj udobno se boste počutili ob njih in boljše bodo vaše možnosti za razvoj odnosa.

6. Presenetite jih z dejanji

Specite jim pecivo. Priporočite jim filme, knjige in glasbene skupine, za katere menite, da jim bodo všeč. S tem, ko jim boste jasno pokazali, da ste mislili na njih, in da ste se bili pripravljeni potruditi, da jih spravite v dobro razpoloženje, bo vaše zanimanje postalo precej očitno.

7. Povabite jih ven

V svojem urniku naredite prostor za vajino kakovostno preživljanje skupnega časa. Poskrbite, da bodo vedeli, da jih imate za prioriteto. Poskrbite, da bodo vedeli, da ste navdušeni nad njimi. In ko jih objamete, opazujte kaj se zgodi. Opazujte, kako se odzovejo, ko se jim približate.

8. Povejte jim, kako čutite

To se sliši zastrašujoče, toda včasih je to edini način. Nekateri ljudje ne opazijo vašega truda in zaradi tega ne vidijo namigov. Drugi imajo nizko samozavest in si nikoli ne bi mislili, da vas zanimajo. Če želite, da bodo razumeli, kaj čutite do njih, boste morali biti pogumni in te besede izreči na glas.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Vsi moški govorijo o tem tipu ženske, ki jo izgubijo in za njo jokajo celo življenje!