Kako ohraniti srečo v vajini partnerski zvezi – glede na astrološko znamenje

Zadnjič posodobljeno: :

Vsi partnerski odnosi imajo svoje vzpone in padce, a to ne pomeni, da ti odnosi niso srečni.

Vsako astrološko znamenje je na svoj način edinstveno in ima drugačen način izražanja ljubezni in potreb, ki morajo biti izpolnjene, da se bodo počutili zadovoljne in srečne.

Kaj osrečuje vas ali partnerja glede na vajin astrološki znak? Preverite!

Oven

Ovni ne marajo pretvarjanja. Želijo, da ste pošteni ter neposredni. To je tisto, kar v osebi in odnosu najbolj cenijo. Všeč jim je, če so ljudje spontani, da se ne bojijo izzivov ter, da naredijo, kaj novega in nenavadnega. Radi se počutijo žive. Če želite, da bo srečen, razmislite o načinih, kako jih lahko navdušite in presenetite.

Bik

Bik je trmast znak. To pomeni, da se običajno težko popolnoma odprejo drugim ljudem. Vendar obstaja način, kako pridobiti njihovo zaupanje. Ustvariti morate prijeten prostor za vajino druženje. Recimo, za zmenek jih peljite na večerjo, koncert njihovega najljubšega glasbenika in predvsem pokažite resnično zanimanje za tisto, kar jih zanima. Osreči jih predvsem dobra hrana, umetnost in poslušanje.

Dvojčka

Dvojčkom vlada Merkur, kar pomeni, da jim je mar za vse stvari, povezane s komunikacijo, informacijami, miselnimi procesi, idejami. Potrebujejo nekoga, ki jih ves čas mentalno spodbuja in jim sledi. So žive knjižnice. Radi imajo smiselne, zahtevne in poglobljene razprave o vsem – od njihovega najljubšega filma do življenja na Marsu. Kakovostni čas je zanje številka ena.

Rak

Raki so radi doma. Uživajo v varnosti doma in v bližini svojih najdražjih. Niso jim pomembne materialne stvari – darila in podobno. So bolj tiste vrste ljudi, ki se počutijo srečne, ko nekaj počnejo za svojega partnerja. To pomeni, da če jih želite osrečiti, jim iskreno izkažite hvaležnost in poskrbite, da vedo, da ste opazili njihov trud in ljubezen. Na splošno so romantična bitja, ki se morajo samo počutiti ljubljena in skozi besede in dejanja.

Lev

Levi se radi zabavajo in brezskrbno živijo svoje življenje. Običajno niso tisti, ki bi jih zanimalo razpravljanje o težkih temah, ampak so tisti, ki razsvetlijo sobo, kamorkoli gredo. Za leve sta humor in sproščenost najpomembnejši lastnosti partnerja. Iščejo nekoga, ki jih bo zabaval in tudi poskrbel, da bodo v javnosti videti dobro. Če želite osrečiti leva, jim dajajte neskončno komplimentov.

Devica

Device so zelo racionalna in previdna znamenja. Njihov um je vedno zaposlen z razmišljanjem, kako vse, kar počnejo, narediti najbolje. Potrebujejo nekoga, ki je razumljiv in občutljiv, da jim pomaga pri stiku s njihovimi čustvi in da v njih prebudi ​​mehkejšo plat. Da bi bili srečni, morajo imeti svoj prosti prostor, hkrati pa potrebujejo tudi potrpljenje in naklonjenost.

Tehtnica

Tehtnice so srečne, ko je vse okoli njih v harmoniji. Všeč jim je, ko so vsi srečni in zadovoljni in da nimajo težav s prilagajanjem ter razumevanjem potreb nekoga drugega. Ne marajo konfliktov. Če želite osrečiti tehtnico, jim jasno sporočite, kaj želite ter ne komplicirajte. Vse je mogoče rešiti na miren način. Pokažite jim ljubezen z drobnimi stvarmi. Imajo odlično oko za podrobnosti in uživajo v lepih stvareh.

Škorpijon

Škorpijon je najsrečnejši, ko ve, da lahko popolnoma zaupa svojemu partnerju. Naj vedo, da vam lahko zaupajo in da jim boste vedno krili hrbet. To je najbolj privlačna stvar, ki jo lahko naredite za škorpijona. Svojega partnerja imajo strastno radi in storili bodo vse, da vas osrečijo. Edino, kar si želijo v zameno, je zvestoba.

Strelec

Strelec je ognjeni znak akcije in neskončnega iskanja transformacijskih izkušenj. Radi živijo na robu. Veseli so, ko se lahko svobodno izražajo, napredujejo in so v gibanju. Vedno so lačni novih izkušenj in so včasih navadno preveč vpeti v svoje načrte in želje. Potrebujejo partnerja, ki jih ne bo zadrževal in jim bo lahko sledil na njihovih dogodivščinah. Svoboda je glavna stvar, ki jo iščejo v življenju in ljubezni.

Kozorog

Kozorogi imajo za svoje partnerje najraje podobno misleče posameznike. Z drugimi besedami, izzivi jih ne zanimajo preveč. Ob sebi želijo imeti osebo, ki jim je podobna. Nekoga, ki je praktičen, discipliniran in ima velike cilje. Nekoga, s katerim se lahko pogovarjajo o poslu in ciljih. Zadovoljen je, ko je vse okoli njih učinkovito in optimizirano, tudi njihov partner.

Vodnar

Vodnarji so nekonvencionalni posamezniki, ki jim je všeč njihova svoboda in so zelo izbirčni do ljudi, s katerimi preživljajo svoj čas. Če želite vodnarja osrečiti, boste morali biti zelo odprtega duha in pripravljeni na čudne, zanimive razprave o človeški naravi, prihodnosti človeštva. Najsrečnejši so, ko se naučijo česa novega, zato jim zagotovite nekaj, kar bodo znali ceniti.

Ribi

Ribe so srečne, ko se počutijo udobno, sprejeto in varno. So zelo zasanjani in občutljivi, zato jim je zelo všeč, da jim z ljubeznivimi kretnjami izkažete naklonjenost in ljubezen. Intimnost je tista stvar, ki jih bo osrečila v zvezi. Če ni intimne povezave, odidejo. Počutiti se morajo, da so z vami lahko ranljivi, sicer se bodo držali zase. V zameno vam bodo dali veliko ljubezni in podpore.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Njihova prijateljstva so iskrena, njihova razmerja so strastna in globoka: 30 razlogov, zakaj si ta astrološki znak zasluži vašo ljubezen