fbpx

Abba Stars s koncertom Abba Revival ob dnevu žena

Skupina Abba Stars bo Ljubljano, Portorož in Celje na koncertu Abba Revival preplavila z odlično glasbo skupine Abba, odmevale bodo največje uspešnice v zgodovini pop glasbe. Osemčlanska zasedba iz Prage bo tako v živo pričarala abbamanijo.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
6.3. - 8.3.2015 - Avditorij, Portorož; Celjski dom, Celje; Grand hotel Union, Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
11,20€, 12€ in 12,80€

Samo na Pošti Slovenije lahko vstopnice za ogled šova Abba Revival kupite po ugodni, 20 odstotkov nižji ceni. Akcija poteka na vseh poštah po Sloveniji, do 8. marca 2015 oz. do razprodaje vstopnic.
Koncerti bodo: 6. marec 2015, ob 20. uri, v portoroškem Avditoriju; 7. marec 2015, ob 20. uri, v Celjskem domu v Celju in 8. marec 2015, ob 19. uri, v Grand hotelu Union v Ljubljani.
Na več kot 450 poštah, razen na pogodbenih, lahko kupite tudi druge Eventimove vstopnice za ostale koncerte, športne, kulturne in druge prireditve v Sloveniji in tujini.

PREBERITE ŠE: Balet: Premiera Labodjega jezera v SNG Maribor

Člani skupine Abba Stars prihajajo iz Prage in zelo uspešno nastopajo že 11 let. Več kot pet let skupino uvrščajo med najboljše Abba Revival skupine, s številnimi nastopi doma in tujini pa so prepričali ljubitelje skupine Abba in tudi kritike, da so res odlični in si pridobili velik ugled. Skupina je posnela dve CD plošči, za seboj imajo tudi številne televizijske nastope. Glavni vokalistki sta izvrstni pevki, obe sta akademsko glasbeno izobraženi in sta v svoji karieri veliko prepevali tudi v nacionalni operi, s številnimi orkestri in v mjuziklih.
Abba Stars redno nastopajo Avstriji, Nemčiji, na Poljskem, Franciji, nastopali so tudi na Karibskih otokih in v Arabskih Emiratih, Tajskem in na otoku Phuket. V neverjetnem nizu 65 razprodanih koncertov po celotni Nemčiji so prevozili kar 30.000 km in zabeležili velikanski uspeh. Obiskovalci so se na koncert pripeljali tudi iz krajev oddaljenih 300 kilometrov. Po velikem uspehu v Nemčiji je skupina nadaljevala s turnejo po Franciji, kjer so igrali tudi s člani zasedbe Boney M.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.posta.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.