fbpx

Adidas Forum High: superge, ki slavijo nekdanji košarkaški klub Jugoplastika

Foto: Adidas

Sloviti proizvajalec športne opreme se je poklonil enemu največjih košarkarskih imen nekdanje Jugoslavije. K sodelovanju v kampanji so povabili Paška Tomića, enega od takratnih košarkarjev splitske Jugoplastike.

Pri Adidasu so izdelali posebno serijo športnih copat Forum High, ki so jim nadeli ime Jugoplastika. S tem so se poklonili splitskemu košarkarskemu klubu, ki je konec 80. in v začetku 90. let kraljeval na evropskem košarkarskem parketu in v tem obdobju osvojil kar tri naslove evropskega klubskega prvaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dino Rađa (@dinoradja_official)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stevan Aleksić ®️ (@stevanova_beleznica)

Ekskluzivna verzija copat Forum High slavi nepozabno košarkarsko kulturo Balkana, saj so se poklonili eni najbolj dominantnih ekip v Jugoslaviji. Slavni igralci, ki so kasneje imele še bolj impresivno kariero, Toni Kukoč, Dino Rađ, Velimir Perasović in Goran Sobin, so dobili zbirko, ki jo je navdihnila njihova neverjetna zgodba o uspehu.

Superg žal v prosti prodaji ni mogoče kupiti. Morda so na voljo le na kakšni spletni platformi, kjer pa že dosegajo vrtoglavo ceno. Verjamemo, da bi bile takšne superge v prosti prodaji pravi prodajni hit.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!