adidas Stan Smith Forever: najboljše “stansmithke” do zdaj

Ikonična silhueta za boljši jutri

adidas Stan Smith Forever

Kultne superge Stan Smith, ki s svojo značilno silhueto utelešajo brezčasen dizajn, ostajajo nespremenjene že več kot pol stoletja – vse do danes, ko adidas Originals predstavlja model Stan Smith Forever. Nova generacija športnih copat adidas je temelj na poti h koncu kopičenja plastičnih odpadkov.

Za praznovanje nove dobe adidas Originals predstavlja novo edinstveno različico superge Stan Smith. adidas Originals je namreč eno svojih najdlje živečih in najuspešnejših silhuet posvetil ustvarjanju bolj trajnostne prihodnosti. Čeprav videz superge ostaja enak, je model Stan Smith Forever eksperimentalni model v adidasovi misiji za svet s čim manj plastike.

Zgornji del novega modela je iz recikliranih visoko zmogljivih materialov PRIMEGREEN, podplat pa iz reciklirane gume. Ženska različica superg ima na sebi grafike, ki jih navdihuje naš planet Zemlja, na peti je bela oznaka, na njej pa grafika v slonokoščeni barvi. Nadgrajena različica ima vtisnjeno grafiko, zlate luknje za vezalke in zeleno oznako na peti, medtem ko ima tretja različica z zgornjim delom iz materiala PRIMEGREEN prav zeleno oznako na peti, klasičen videz pa nadgrajujejo vezenine, navdihnjene s planetom Zemlja.

Za zaključek te trajnostne zgodbe je vsak par v kolekciji v klasični modri škatli adidas Originals iz recikliranega papirja.

Dodatne Informacije

adidas.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Črne kopalke: eleganca, ki jo boste nosile to in vse naslednje sezone