fbpx

Trend: Adijo, “skinny” kavbojke

Modni strokovnjaku že nekaj sezon napovedujejo konec “skinny jeansu”, tokrat pa mislijo zares. Analize namreč prikazujejo močan upad prodaje kavbojk, ki tesno objemajo noge, in prikazujejo vzpon veliko bolj udobnih “boyfriend” kavbojk.

Ravno smo se jih navadili, pa so že “out”. Ja, res je. Vaše najljubše “skinny” kavbojke niso več v trendu. Vsaj tako trdijo modni strokovnjaki, ki so ob pregledu analiz prodaje najbolj popularnih ponudnikov jeansa ugotovili, da je prodaja “skinny” kavbojk upadla. Toda, kaj bomo sedaj oblekle vsako jesensko jutro, se sprašujete. Po napovedi modnih gurujev bodo to “boyfriend” kavbojke in ostali modeli z nekoliko bolj sproščenim pridihom, ki jih modne poznavalke, bloggerke in zvezdnice kombinirajo na 101 način. V kolikor sproščen jeans oblečemo v kombinaciji z elegantno belo srajco, črnim blazerjem in opaznimi salonarji bomo namreč izpadle izredno šik. V galeriji pa pobrskajmo še za ostalimi jesenskimi inspiracijami.

PREBERITE ŠE: Minimalistične torbe in nahrbtniki Mansur Gavriel so zavladali modnemu svetu

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.