fbpx

Filmski napovednik: If I Stay

Letošnje leto je nedvomno za igralko Chloë Grace Moretz zelo uspešno in delovno. Najnovejša drama If I stay z mlado igralko v glavni vlogi prihaja v slovenske kinematografe že 28. avgusta.

Mia Hall (Chloë Grace Moretz) že v svoji mladosti izkusi kako se življenje v trenutko lahko popolnoma spremeni, ko zaradi prometne nesreče pristane v komi. Ujeta na tanki nitki, ki jo ločuje med življenjem in smrtjo, mora premisliti o svoji največji in najtežji odločitvi, o svoji usodi.

Chloë Grace Moretz v vlogi Mie Hall
Chloë Grace Moretz v vlogi Mie Hall

V filmu igrajo še Mireille Enos, Jamie Blackley, Joshua Leonard, Liana Liberato, Stacy Keach in mnogi drugi.

Režiser R.J. Cutler se tokrat predstavi v filmski drami If I Stay
Režiser R.J. Cutler se tokrat predstavi v svoji prvi filmski drami.

Na režiserskem stolčku se tokrat predstavi režiser in producent R.J. Cutler, ki ga bolje poznamo zaradi svojih številnih dokumentarcev, med katerimi je bil najbolj odmeven The September Issue (2009). Življenska drama nas uči o pomembnosti naših odločitev in številnih priložnosti, ki jih ne smemo zamuditi.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.