fbpx

Trend: Auf Wiedersehen Skinny Jeans

Modni strokovnjaku že nekaj sezon napovedujejo konec “skinny jeansu”, tokrat pa mislijo zares. Analize namreč prikazujejo močan upad prodaje kavbojk, ki tesno objemajo noge, in prikazujejo vzpon veliko bolj udobnih “boyfriend” kavbojk.

Ravno smo se jih navadili, pa so že “out”. Ja, res je. Vaše najljubše “skinny” kavbojke niso več v trendu. Vsaj tako trdijo modni strokovnjaki, ki so ob pregledu analiz prodaje najbolj popularnih ponudnikov jeansa ugotovili, da je prodaja “skinny” kavbojk upadla. Toda, kaj bomo sedaj oblekle vsako jesensko jutro, se sprašujete. Po napovedi modnih gurujev bodo to “boyfriend” kavbojke in ostali modeli z nekoliko bolj sproščenim pridihom, ki jih modne poznavalke, bloggerke in zvezdnice kombinirajo na 101 način. V kolikor sproščen jeans oblečemo v kombinaciji z elegantno belo srajco, črnim blazerjem in opaznimi salonarji bomo namreč izpadle izredno šik. V galeriji pa pobrskajmo še za ostalimi jesenskimi inspiracijami.

WEITERLESEN: Die minimalistischen Taschen und Rucksäcke von Mansur Gavriel haben die Modewelt beherrscht

Seit 2004 bei Ihnen

Ab 2004 Wir recherchieren urbane Trends und informieren unsere Follower-Community täglich über das Neueste aus den Bereichen Lifestyle, Reisen, Style und Produkte, die mit Leidenschaft begeistern. Ab 2023 bieten wir Inhalte in den wichtigsten Weltsprachen an.