fbpx

Ali ste vedeli, da poročeni varajo ob ponedeljkih!

Foto: Envato
Zadnjič posodobljeno: :

Čeprav mnogi mislijo, da je kritičen dan v tednu za varanje partnerja sobota, je vikend pravzaprav veliko manj nevaren od tistega, ki se nam laikom zdi najmanj verjeten trenutek za nezvestobo.

Verjemite ali ne, tisti dan je ponedeljek so zapisali na portal Illicita Meetings .

To pojasnjujejo z dejstvom, da je ponedeljek najbolj težaven dan za zvestobo, saj prihaja po koncu tedna, med katerim zakonca večinoma preživita skupaj. Tisti, ki vara ta čas zanemarja ljubimca/ljubimko.

Foto: Envato

Zaradi tega nezveste osebe komaj čakajo, da prvi delovni dan nadomestijo zamujeno. Da se osebi, s katero varajo odkupijo s sporočili, klici ali še pogosteje z zmenkom sredi delovnega časa, med odmorom za malico.

Avtorji teh informacij pravijo, da se moški opravičujejo ženskam (ženam) in obratno, da imajo največ dela ob ponedeljkih, ker so med vikendom preveč počivali. Zaradi tega napovedujejo, da bodo v službi ostali dlje, kar ni res in je le popoln alibi, da čas preživijo s svojo ljubico/ljubimcem, prepričani, da so na varnem.

Naslednji popularen dan in čas za tiste, ki varajo, je petek med 21-22 uro, le malo pred vikendom, ki ga nato preživijo s svojo družino, čakajoč ponedeljek.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!