fbpx

Villa Orabelle: luksuzna vila na Hrvaškem, kjer dopustujejo Victorijini angelčki in svetovno znani vplivneži

Foto: booking.com

Številne znane osebe za svojo dopustniško destinacijo rade izberejo Dubrovnik, veliko izmed njih pa biva prav v prekrasni Villi Orabelle.

Poleti so tako družabna omrežja preplavile fotografije mičnih Victorijinih angelčkov, ki so Villo Orabelle izbrale za proslavo dekliščine Jasmine Tookes. Konec avgusta pa je slovito vilo za svojo bazo izbral tudi influencerski mogotec Jack Morris (doyoutravel). Prav vsi so bili navdušeni, čudovita vila pa tudi vas ne bo pustila ravnodušnih.

Nahaja se na obali, s pogledom na okoliške plaže in morski horizont. Villo Orabelle predstavljata dve kamniti hišici, zgrajeni na vrhu veličastne pečine, od koder lahko občudujete uvalo Miramare. Zaradi svoje lege si je nadela naziv oaze miru, skrite pred hordami turistov z vsega sveta. Vila se ponaša s štirimi zvezdicami in obsega 17 sob ter dva apartmaja, opremljene z vrhunsko opremo in pohištvenimi kosi.

Osvežite se lahko kar v dveh zunanjih bazenih, na voljo so vam številni kotički za počitek, zajtrk pa vam postrežejo na zunanji terasi s pogledom na morje in otok Lokrum. Da bi zadovoljili potrebe gostov, nudijo tudi številne hotelske usluge, od prevozov do zasebnih tur.

Foto: Booking.com
Foto: Booking.com
Foto: Booking.com
Foto: Booking.com
Foto: Booking.com
Foto: Booking.com
Foto: Booking.com
Foto: Booking.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!