fbpx

All star Converse: Andy Warhol x Converse – nova kolekcija superg pomlad/poletje 2015

All stars Converse

“All star Converse” superge veljajo za najbolj uporabno in enostavno obutev vseh časov. Popularne superge ali "all starke", kot jim rečemo pri nas so doživele novo modno sodelovanje s priljubljeno blagovno znamko Converse in svetovno znanim umetnikom pop arta Andy Warholom. Za vse neučakane bo nova kolecija pomlad/poletje 2015 All star Converse na voljo 7. februarja 2015.

Ameriška blagovna znamka Converse je za svojo kolekcijo pomlad/poletje 2015 izbrala kultne Taylor All star superge s še bolj kultnim motivom “Pločevinke Campbell juhe”, kralja pop-arta Andyja Warhola. Nove All star Converse superge bodo na voljo v dveh modelih z različnimi printi priljubljenega umetnika. Cene novih “all stark” pa se bodo gibale od 30 do 80 evrov.

PREBERITE ŠE: All star Converse: 10 zanimivih dejstev o legendarnih Converskah

Lansko leto je Converse lansiral kolekcijo All star superg, ki nas je zabavala z motivi superherojev dveh umetnic iz DC Comicsa, ne smemo pa pozabiti tudi sodelovanje z modno hišo Missoni, ki je priljubljene All stars superge okrasila s poznanim cik-cak vzorcem.

Nove kultne superge All stars Converse, kolekcija pomlad/poltje 2015, si oglejte v galeriji

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.converse.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!