fbpx

“AM razstava #1”

AM razstava #1avtor razstave: Jože Koželj "V dotiku z lesom"datum: 04. avgust 2012Ura: 9:00 – 16:00 Lokacija: Breg Ljubljana / v okviru projekta »XIII. Artmarket Ljubljana« Organizator: Društvo ustvarjalnih programov / DUP Avtor in vodja projekta: David Matej Goljat Projekt podpira ...

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
ulica Breg Ljubljana, Breg Ljubljana
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
brezplačno

AM razstava #1
avtor razstave: Jože Koželj “V dotiku z lesom”
datum: 04. avgust 2012
Ura: 9:00 – 16:00

Lokacija: Breg Ljubljana / v okviru projekta »XIII. Artmarket Ljubljana« Organizator: Društvo ustvarjalnih programov / DUP Avtor in vodja projekta: David Matej Goljat Projekt podpira Turizem Ljubljana

V soboto 04.08.2012 bo na Artmarketu Ljubljana – prva izmed številčnih razstav na prostem, ki se bodo v prihodnje redno (vsako nedeževno soboto) odvijale v okviru XIII. Artmarketa Ljubljana. Vsako soboto do 13. oktobra 2012, se bo en avtor – eden izmed sodelujočih pri projektu, predstavil na večji površini in z večjim številom izdelkov, ter tako ponudil detajlnejši vpogled v svoje ustvarjanje.
“Artmarket razstava” je le še dodatek k pestri ponudbi ustvarjalcev iz cele Slovenije, ki se vsako soboto predstavijo na Bregu v Ljubljani.

Na ustvarjalni delavnici med 11:00 in 14:00 uro se boste z Evo in Davidom lahko preizkusili v lončarstvu in oblikovanju gline. Na delavnico vabimo vse generacije! Brezplačno.

O tokratnem avtorju razstave »AM razstava #1«:

Jože Koželj, se je rodil leta 1963  v Kranju. Umetniško žilico pa je začel kazati že kot stavbni klepar, saj mu je bil vedno izrednega pomena končni izgled.
Z obdelavo lesa se ukvarja približno deset let in v tem času je imel dve samostojni razstavi ter sodeloval pri več skupinskih. Vsako leto tudi ponosno sodeluje na razstavi v Cankarjevem domu z dr. Francem Pohlevnom (Čar lesa). Dodatno se izobražuje pri priznani kiparki Dragici Čadež na delavnicah pod naslovom »Kiparjenje v lesu«.

Jože je zapisal: »Les daje toplino, pa ne le z ognjem, tudi z lepoto svojih barv, oblik, vonji…«

Tokrat se bo Jože Koželj predstavil v prijetni senci kostanjev na prvi »AM razstavi #1«, ki se bo odvijala v soboto 04. avgusta 2012 v okviru XIII. Artmarketa na Bregu ob Ljubljanici.
Na Artmarketu Ljubljana Jože sodeluje že vrsto let kjer se z veseljem druži z ostalimi ustvarjalci, obiskovalci in prijatelji ter z njimi izmenjuje mnenja o umetnosti.

Več o projektu na naši spletni strani www.artmarket.si, Face book: Artmarket Ljubljana http://www.facebook.com/pages/Artmarket-Ljubljana/339156872774154?ref=hl

Za več informacij smo vam na voljo na: info@artmarket.si, in telefonski številki 031275781.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!