Amadria Park Hotel Jure: eleganten hotel ob jadranski obali

Amadria Park Jure (foto: Booking.com)

Amadria Park Hotel Jure je sodoben in eleganten hotel s 4+ zvezdicami, ki se nahaja tik ob plaži in v bližini mesta Šibenik. Prenovljen hotel ni le dizajnersko dovršen, pač pa nudi tako zabavo kot tudi sprostitev.

Prvi vtis bo hotel na vas naredil s svojo zunanjostjo. V stilu najbolj razkošnih butičnih hotelov nudi bazen, obdan s palmami. Medtem ko uživate na ležalniku ob bazenu, vam pogled sega na Jadransko morje. Sprostite se lahko tudi v bližnjem En Vogue Beach Clubu, luksuzni oazi z lastno zasebno plažo, neskončnim bazenom in osupljivim razgledom.

Oblikovalci ničesar niso želeli prepustiti naključju, zato so posebno pozornost namenili tudi sobam. Le-te so v svetlih barvah, opremljene s sredozemskimi detajli in pisanimi vzorci. Sobe so opremljene po najvišjih hotelskih standardih – so klimatizirane in vključujejo TV, mini bar, sef ter kopalnico s prho in sušilcem za lase. Za dodatno razvajanje priporočamo vstop v območje Jure Spa, kjer vam nudijo široko paketo luksuznih tretmajev in storitev, s katerimi si boste okrepili dušo in telo.

Nikar pa ne bodite omejeni le na območje hotela, saj imate v neposredni bližini številne zanimivosti, kot so vodni park Solaris, trdnjava svetega Mihaela, staro mestno jedro Šibenika s katedralo svetega Jakoba in naravni park Krka.

Dodatne Informacije

Rezervacija:
booking.com

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Edinstven glamping ob Kolpi: keltske hiške za romantičen oddih v dvoje