fbpx

Amethyst Luxury Suites Oia: eleganca v belem na rajskem Santoriniju

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Nedaleč stran od slikovite vasice Oia, se nahaja sodobni hotel, ki zagotavlja hedonistični pobeg od vrtinca vsakdana.

Nova pridobitev Santorinija – Amethyst Luxury Suites Oia, zagotavlja kar najbolj luksuzen oddih, ob spremljavi nepozabnih sončnih zahodov in pogledov na čudovite okoliške vasice. Sprostite se ob pogledu na kristalno čisto Egejsko morje in njegove valove ali pa se sproščajte ob bazenu, medtem ko bo prijazno osebje izpolnilo vse vaše želje in zahteve.

Gostje lahko izbirajo med 13 estetsko opremljenimi suitami, ki omogočajo zasebnost, udobje in luksuzen oddih. Deluxe dvoposteljna soba med drugim nudi tudi privatno masažno kopel, pred spanjem pa so vam na voljo tudi maserske storitve. Vsak delček prestižne namestitve je oblikovan, da zagotavlja gostom nepozaben oddih.

Amethyst Luxury Suites Oia se pohvali tudi z restavracijo in barom, ki pogledujeta proti skrbno urejenemu vrtu ter bazenu. Na sončni terasi boste jutro začeli z okusnim zajtrkom in ga nadaljevali s pestro izbiro koktajlov, zaključili pa s srkanjem šampanjca ob pogledu na dih jemajoči sončni zahod. Obljubljajo vam pravo grško gostoljubje, ki ga zlepa ne boste pozabili in zavoljo katerega se boste počutili kot doma.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!