fbpx

Ana Roš (Hiša Franko) in Matea Benedetti združili moči v čudovita kolekcija kuhinjskega teksta

Foto: Benedetti Life

Že od začetka je bilo jasno, da bo sodelovanje med izjemno slovensko kuharsko mojstrico Ano Roš in modno oblikovalko Matero Benedetti nekaj posebnega. Poglejte to!

Hiša Franko s kuharsko mojstrico Ano Roš, ne potrebuje posebne predstavitve. Gre za hram odlične kulinarike, ki je proglašen za 21. najboljšega na svetu in nagrajen z Michellinovima zvezdicama. Tudi Matea Benedetti posebne predstavitve ne potrebuje, saj si je priznana slovenska modna oblikovalka, glasnica okolju prijazne mode, v svetu že ustvarila zavidanja vreden renome.

Foto: Benedetti Life

Uspešna slovenska oblikovalka je za priznano Hišo Franko že pred meseci ustvarila čudovite uniforme, trajnostno obarvane z motivi okoliške narave. Sodelovanje z Michellinovima zvezdicama, nagrajeno kuharsko mojstrico Ano Roš, pa je sedaj rezultiralo še v čudoviti kolekciji tekstilih za kuhinjo in jedilnico. Kolekcija, ki jo sestavljajo štiri kuhinjske brisače in kuhinjski prt je navdahnjena z naravo in cvetličnimi vzorci. Oblikovana je iz stoodstotnega organskega bombaža, ki je pridelan na okolju prijazen način. Nam je kolekcija znamke Benedetti Life v hipu padla v oči, pa ne le zaradi svoje svežine in trajnostne naravnanosti. Gre za del interjerja, ki v vašo jedilnico prinaša prečudovit duh narave.

Foto: Benedetti Life

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!