Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro: brezžične slušalke z aktivnim odstranjevanjem hrupa

Zadnjič posodobljeno: :

Slušalke Anker Soundcore Liberty Air 2 so ena izmed naših najboljših možnosti, če imate omejen "budget", zdaj pa je znamka predstavila svoj naprednejši model.

Brezžične slušalke Liberty Air 2 Pro so osredotočene na kakovost zvoka in aktivno odstranjevanje hrupa (ANC), tako kot večje Liberty 2 Pro pa imajo tudi one 11-milimetrske gonilnike.

Novi model ima izboljšan ANC z načini, zasnovanimi tako, da ustrezajo različnim situacijam – način “v premikanju” na primer blokira nižje frekvence, medtem ko način “v prostoru” bolje zmanjšuje srednje frekvence, kot so glasovi v pisarni. Na voljo je tudi način preglednosti z dvema stopnjama izboljšanja ambientalnega zvoka, Anker pa se s tehnologijo za zmanjšanje šuma s šestimi mikrofoni hvalisa z “vrhunsko kakovostjo klicev”.

Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro

Pri podjetju pravijo, da bi Liberty Air 2 Pro morale “na baterij” držati sedem ur z izklopljenim ANC-jem ali šest z vklopljenim. Ko je ohišje popolnoma napolnjeno, pri Ankerju navajajo 26 skupnih ur vzdržljivosti z izklopljenim ANC-jem in 21, ko je vklopljen. Ohišje je sicer mogoče polniti prek USB-C ali brezžično s Qi.

Liberty Air 2 Pro so na voljo v štirih barvah (črna, bela, modra in roza), naprodaj pa so po ceni 129,99 evrov.

Zadnja posodobitev 2021-06-24 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Dodatne Informacije

soundcore.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Louis Vuitton zvočnik v obliki NLP-ja