fbpx

Apartmaji in sobe Tolc: oddih v eni izmed najlepših slovenskih vasic

Foto: booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

V rojstnem kraju enega največjih slovenskih slikarjev Ivana Groharja, stoji simpatično gostišče, ki je kot nalašč za oddih v vseh letnih časih.

V vasi Sorica najdete Apartmaje in sobe Tolc, ki lahko namestijo do 33 oseb, toplo pa vabijo tudi enodnevne goste. V sklopu nastanitve je namreč zunanjim gostom na voljo tudi restavracija z lokalno ponudbo in sestavinami, katere vizija se glasi »Sorško domače malo drugače.« Postrežejo vas na zunanji terasi ali pa kar na skritem vrtu.

Apartmaji in sobe so polno opremljene in na voljo najrazličnejšim skupinam gostov. Poleg dvoposteljnih sob so na voljo tudi štiri posteljne in družinske sobe. Izbirate lahko tudi med apartmaji z eno ali dvema spalnicama ter balkonom. Pri Tolc se pohvalijo tudi z dobro založeno vinsko kletjo in prostorom s kaminom, karmo se lahko umaknete za romantično večerjo.

Okolica nudi kopico dejavnosti. Za ljubitelje smučanja so blizu smučarske proge, opremo pa lahko shranite kar v sklopu nastanitve. Nudijo tudi oglede s kolesom in izposojo koles, okoliška narava pa ponuja tudi vrsto pohodniških poti. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji kulture, saj pri Tolc nudijo predavanja o lokalni kulturi in včasih pa gostijo tudi manjše umetniške razstave.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!