fbpx

Asap x-connect: univerzalni USB-kabel za polnjenje telefona z magnetno glavo

Univerzalni polniln kabel Asap x-connect

Želite z enim polnilcem polniti vse mobilne naprave, četudi so te različnih znamk? Rešitev je Asap x-connect, univerzalni USB-kabel za polnjenje telefona z magnetno glavo z vmesnikom, ki omogoča, da polnilni kabel uporabite na katerikoli napravi.

Asap x-connect je univerzalni USB-kabel za polnjenje telefona, ki omogoča samodejno magnetno spajanje. Vse, kar dodatno potrebujete, je majhen vmesnik v vaši mobilni napravi in že lahko z enim kablom polnite katerokoli mobilno napravo. Združljiv je namreč z vsemi napravami, ki imajo USB-priključek (microUSB in USB-C) ali priključek Lightning.

PREBERITE ŠE: Apple AirPods – so Applove brezžične slušalke vredne svojega denarja?


Zaradi magnetnega spajanja vam ni treba skrbeti, da bi se priključek poškodovali, saj se v primeru večje sile kabel samodejno odklopi. Magnetni kabel Asap x-connect lahko naročite na platformi za množično financiranje Indiegogo za (preračunanih) 18 evrov. Kako se kabel obnese v praksi, si lahko pogledate v zgornjem posnetku.

Univerzalni polniln kabel Asap x-connect:

Dodatne Informacije

Več informacij:
indiegogo.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!