fbpx

Astrologija: Preverite, kakšna usoda je zapisana na vaš datum rojstva

Foto: Envato

Kateri so najsrečnejši datumi rojstva? Komu bo sreča sledila vse življenje? Horoskop razkriva, če ste rojeni na srečen dan. Ugotovite, kateri datum je najbolj srečen glede na vaše astrološko znamenje!

Astrologi razlagajo značilnosti znakov, lastnosti značaja, naravo osebnosti, položaj planetov, vendar nam lahko v kombinaciji z numerologijo ta kombinacija omogoči natančnejši vpogled v to, kar je zapisano v naši usodi.

Naš rojstni dan v numerologiji v povezavi z astrološkim znakom lahko razkrije, ali nas čakajo težje ali lažje poti skozi življenje.

Poiščite svoj astrološki znak in ugotovite, ali ste rojeni na dan, ki oddaja vibracije srečnega življenja:

Oven

Oven je zelo energičen. So prizemljeni ljudje, ki ljubijo in znajo narediti veliko stvari hkrati, vendar potrebujejo ravnovesje, saj ima takšna oseba močno energijo, ki lahko požge vse, kar ji stoji na poti.
Najsrečnejši datumi rojstva: 8, 2, 24, 29.

Bik

Obožuje stabilnost, je tradicionalen in izjemno predan svojemu delu. Biki so hedonisti, ki vedno stremijo k užitku in veselju.
Najsrečnejši datumi rojstva so: 2, 5, 30.

via GIPHY

Dvojčka

Imajo jasno motivacijo za izpolnitev ciljev in dejanj, vendar pogosto ne vedo, kako uskladiti dve nasprotujoči si želji. Vedno potrebujejo jasen načrt, ravnovesje duhovnega in materialnega pa je potrebno za popolno uresničitev njihovih potencialov
Najsrečnejši datumi rojstva so: 1, 2, 19.

Rak

Rak ima veliko pozitivnih lastnosti, vendar obstajajo tudi lastnosti, ki mu preprečujejo razvoj potenciala. Rak je zelo nežen, čustven in poln ljubezni, vendar je nagnjen k nizki samopodobi in negativnim mislim. Če se tega znebijo, so lahko resnično srečni.
Najsrečnejši datumi rojstva so: 1, 2, 7, 8, 12, 30.

Lev

Veličasten in ponosen. Vedno ve, koga potrebuje in kako dobiti tisto, kar želi imeti. Vendar mu ne uspe vedno izpolniti vsega, kar pričakuje. Lev lahko tvega in je aroganten, kar mu ni vedno v prid.
Najsrečnejši datumi rojstva so: 4, 8, 12, 22, 30.

via GIPHY

Devica

Je eden najbolj temeljnih in inteligentnih, a nedvomno tudi materialno nagnjen znak astrologije. Device so nagnjene k pozornosti do podrobnosti in sentimentalnosti, zato se večina predstavnikov tega znaka veliko časa posveča spominom in zaslugam iz preteklosti.
Najsrečnejši datumi rojstva so: 2, 6, 19, 28, 30.

Tehtnica

Ta znak je zelo čustven, vendar si tudi želi napredovati. Težko usklajujejo sanjarsko naravo in racionalno plat osebnosti. Večinoma so nadarjene, umetniške duše, v ljubezni pa nagnjeni k idealiziranju in iluzijam.
Najsrečnejši datumi rojstva so: 7, 8, 9, 10, 28.

via GIPHY

Škorpijon

Vedno si želijo biti najuspešnejši, visoke ambicije pa jim pogosto prinašajo breme. Prizadevajo si za ravnovesje na vseh področjih življenja.
Idealni datumi rojstva so: 1, 2, 6, 10 in 29.

Strelec

Ognjeni znak, ki vedno stremi k novi pustolovščini. Želi napredovati v poslu, se razvijati in nenehno izboljševati svoje sposobnosti. V notranjosti se skriva nežna duša, ki je pripravljena dati ljubezen vsem.
Ugodni datumi so: 8, 18, 23 in 28.

Kozorog

So trmasti in pragmatični. Kljub temu so močni in samozavestni. Radi ugajajo in imajo jasne namene. Nekateri imajo težave z egom, obstaja nevarnost različnih odvisnosti.
Ugodni datumi rojstva: 1, 5, 3, 11, 23.

via GIPHY

Vodnar

Niso kreativni, čeprav imajo svoj čar in ustvarjalni duh. Vodnarja navdušuje narava in energija, ki jo obdaja. Imajo različna znanja o oblikah življenja in se nenehno trudijo izboljšati.
Najboljši rojstni datumi tega znaka so: 1, 6, 7, 8, 12, 14.

Ribi

So skrivnostni. Imajo zelo tanko mejo med materialnim in duhovnim svetom. Za razliko od mnogih drugih znakov jim primanjkuje resničnosti – vedno jih vodi srce in sanje. Potrebujejo notranje zavedanje in ravnotežje. Ko bo to vzpostavljeno, bo pot do uspeha veliko lažja.
Najboljši rojstni datumi tega znaka so: 7, 9, 10, 12, 18, 27, 28.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.