fbpx

Astrološka znamenja: kdo je najbolj prijazen in kdo najbolj maščevalen

Foto: Naemi Jafari / Unsplash

Ali daste ljudem drugo priložnost in ne kujete maščevalnih načrtov, ko vas ranijo? Ali pa jim napake očitate, kadar je le mogoče? Kaj pravi astrologija, ali spadate med astrološka znamenja, ki hitro odpuščajo, ali tista za katere po njih ne obstajate več.

Vsak se na svoj način odzove na napake drugih. Obstajajo astrološka znamenja, ki dokaj hitro predelajo slabe občutke, odpravijo zamero in spremenijo negativen odnos do človeka, ki se je neprimerno obnašal do njih. In tista, ki vsak napačen korak vedno znova in znova povlečejo na plan ter tista, s katerimi se vaša zgodba tedaj v trenutku zaključi.

Pred vami je seznam astroloških znamenj od tistih, ki vam takoj odpustijo do najbolj zamerljivih.

1. Ribi

Osebe, rojene v tem astrološkem znamenju, vam bodo dale milijon priložnosti, eno za drugo. Ni pomembno, koliko prepirov začnete z njimi ali kolikokrat pozabite odgovoriti na njihova sporočila. Navežejo se na ljudi, ki jih imajo radi – in jih nočejo izpustiti. Ne želijo izgubiti nikogar, ki jim je pomemben, zato vam bodo oprostili, tudi če ste jim že dokazali, da vam ni mogoče zaupati.

2. Vodnar

To je znamenje, ki se vedno znova vrača k isti osebi. Osebi, ki jih je prizadela. Vedno končajo v razmerjih in ponovnih odnosih, kajti vodnar močno verjame v ljubezen. Nočejo se sprijazniti s tem, da nekdo, ki jim je pomemben, odide. V odnosu želijo dati vse od sebe, tudi če to pomeni, da se bodo trudili bolj kakor njihov partner.

3. Rak

Raku lahko zlomite srce na tisoče koščkov – in še vedno bodo želeli biti z vami. Niti ni potrebno, da se jim opravičite, da jih znova pridobite. Ni jim treba obljubiti, da se boste spremenili. Preprosto se vrnete v njihovo življenje in vedno vas bodo sprejeli odprtih rok. Raki so tisti, ki vedno odpuščajo. Želijo si le, vašo pozornost in ljubezen.

4. Devica

Želijo si, da bi znali dlje časa ostati jezni. Želijo si, da bi lahko zamerili ljudem, ki so jih na takšen ali drugačen način prizadeli. Ko se jim boste iskreno opravičili in jih spravili v smeh, vam bodo oprostili vse.
Njihova šibkost je, da so preveč prijazni. So preveč pozitivni. V njihovem srcu je preveč ljubezni. Ne morejo dolgo ostati jezni na ljudi, ki jih imajo radi.

Foto: Oguz Yagiz Kara / Unsplash

5. Strelec

Če razjezite strelca, vas bo njegova jeza zadela direktno v obraz. Povedali vam bodo nekaj grdih stvari, ki jih nikoli ne bodo mogli vzeti nazaj. Ampak takoj, ko iz sebe spustili vso nakopičeno jezo, se umirijo, in so pripravljeni spet obnoviti prijateljstvo.

6. Tehtnica

Ta znak vam bo odpustil – a le zato, ker ne prenesejo soočanj. Če vas bodo vsak dan videli v službi ali doma, bodo skušali stvari urediti z vami. Navsezadnje se nočejo počutiti neprijetno vsakič, ko se srečate. Dovolj močni so, da vam bodo povedali, da je med vama vse v redu.

7. Lev

Pri njih je vse odvisno od okoliščin. Ne bodo odpustili nekomu, ki je v njihovem življenju le kratek čas, nekomu, ki še ni dokazal svoje vrednosti. Če pa ste družina ali če se že dalj časa skupaj, bodo za vas naredili izjemo. Jezo bodo potisnili na stran, ker nočejo izgubiti nekoga, ki je naredil eno neumno napako.

8. Dvojčka

Dvojčki vam bodo rekli, da vam odpustijo, vendar ne bodo pozabili, kaj ste storili. Mogoče bodo nekega dne to povlekli na plan v šali ali v pogovoru.  Čeprav se zdi, da so vam popolnoma odpustili, se vam lahko zgodili, da se vam bodo v prihodnosti maščevali.

9. Oven

Če ste prizadeli ovna, vam ne bo nikoli odpustil. Morda si bo nadel lažen nasmeh in se pretvarjal, kot da je to že prebolel, da bi ohranil mir. Vsakič, ko vidi vaš obraz, se spomni. In nikoli več vam ne bodo zaupal.

10. Bik

Biki imajo neverjeten spomin. To pomeni, da če ste jih kadar koli ranili ali razočarali v preteklosti, so si to zapomnili. Vseeno je, ali ste bili prva oseba, ki jim je zlomila srce ali zadnja. Ali ste jim nevede zlagali. Preostanek življenja bodo preživeli, da vas sovražijo zaradi tega, kar ste jim storili. Njihova grenkoba s časom ne izzveni.

11. Kozorog

Če jim naredite nekaj neodpustljivega, vas bodo odrezali iz življenja in pozabili, da obstajate. Blokirali bodo vašo številko in vas izbrisali iz družabnih omrežij. Odvrgli bodo vse, kar ste jim dali, in zažgali vse vaše fotografije. Nikoli več ne bodo govorili z vami – in se zaradi tega se ne bodo počutili niti najmanj krive.

12. Škorpijon

Če ste ranili škorpijona, ne samo, da bodo ostali jezni na vas celo življenje, ampak bodo tudi druge ljudi pripravili do tega, da se bodo jezili na vas. To storijo tako, da prijateljem povedo svojo različico zgodbe in pošljejo posnetke zaslona vaših pogovorov. Vse bodo prepričali, da vas bodo sovražili. Bolje, da se ne igrate z njimi.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!