fbpx

Atmosfera Caffe

Atmosfera Caffe v Novem mestu je kavarna z dodano vrednostjo. Poleg klasične ponudbe kavarne, kot so odlične kave, sveži sokovi, topli rogljički in zajtrki, nam ponujajo tudi marsikaj drugega. Vsako jutro nas čakajo tudi sveže sirove štručke spečene v pizza peči, popečeni sendviči in toasti. Pestra ponudba pic bo ...

Osnovne Informacije
Naslov
Atmosfera Caffe
Ulica Slavka Gruma 7
Novo mesto
Povezava
Urnik
pon. – pet. od 6.30 do 23. ure, sob. od 6.30 do 23. ure, ned. od 7.30 do 22. ure
Kontakt
(07) 337 93 25

Atmosfera Caffe v Novem mestu je kavarna z dodano vrednostjo. Poleg klasične ponudbe kavarne, kot so odlične kave, sveži sokovi, topli rogljički in zajtrki, nam ponujajo tudi marsikaj drugega. Vsako jutro nas čakajo tudi sveže sirove štručke spečene v pizza peči, popečeni sendviči in toasti. Pestra ponudba pic bo poskrbela za marsikateri lačni želodček. Ponujajo nam vse od klasičnih pic do brezglutenske pice. Vsak mesec pa nam ponujajo tudi pico meseca. Za tiste, ki prisegajo na lažja kosila pa so na voljo odlične solate. Vse od Tunine, Grške, Kraljeve, Lososove… Tudi sladkosnedi bomo prišli na svoj račun, saj nam pripravijo odličen čokaladni mousse, Panna cotto ter Tiramisu. Odlične Happy torte pa nam bodo z gotovostjo popestrile dan. V svoji osnovi še vedno ostajajo kavarna le da so svojo ponudbo razširili in jo prilagodili potrebam sodobnega človeka. Tako nas s svojimi dobrotami in gostoljubnostjo razvajajo od jutra do večera. 

Prejšnje
Maharaja WTC

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.