fbpx

Baba Vanga napovedala za leto 2022 izumrtje tistih, ki se niso navadili na virus – necepljenih!

Foto: PS Youtube
Zadnjič posodobljeno: :

Čeprav je znana balkanska jasnovidka že dve desetletji mrtva, so njene napovedi še naprej na naslovnicah mednarodnih novic. Slepa Bolgarka ima precej črne napovedi za leto 2022. Predvsem se zdi, da je napovedala izumrtje tistih, ki se niso navadili na virus. Sklepamo, da necepljenih!

Bolgarska jasnovidka Baba Vanga je postala kultna figura med jasnovidci, potem ko se je nekaj njenih napovedi popolnoma uresničilo. Napovedala je na primer 11. september in napad na dvojčke. Pravilno je napovedala katastrofo podmornice Kursk. Prav tako pa je napovedala “Brexit” leta 2016. Ter katastrofalne cunamije leta 1989.

Umrla je leta 1996, a je napovedala nekatere dogodke vse do leta 5079. Tega leta naj bi bil po njenih prerokbah konec sveta.

Dokumentarni film – Baba Vanga

Baba Vanga – napovedi za leto 2022

Zdi se, da se prva napoved Baba Vange za leto 2022 nanaša na pandemijo Covid-19 in navaja, da se bodo “ljudje navadili na nov virus”. Iz zapisov njenih vizij ni razvidno, ali bo to storjeno s cepljenjem ali naravno imunostjo. A vztraja, da se bodo ljudje na to »navadili«. A kljub temu napoveduje biblično izumrtje.

Interpretacija dopušča možnost, da bomo ljudje uspešno zajezili širjenje virusa s pomočjo cepljenja ter da bodo cepljeni preživeli. Torej tisti, ki se bodo na virus navadili. Napoved pa je tudi izjemno črna in napoveduje katastrofalno izumrtje. Cepljenega svetovnega prebivalstva je še vedno zelo malo oziroma je večina necepljena. Do konca leta 2022 pa bo cepljenih slabih 40 odstotkov svetovnega prebivalstva.

Vse skupaj lahko pomeni tudi pojav novega seva ali celo novega virusa ob Covid-19, ki bo svetu prinesel katastrofo. Na kar opozarjajo tudi znanstveniki, ki trdijo, da virus ne slabi kot je bilo pričakovano. Če virus postane isto smrtonosni kot je originalni virus SARS – lahko slednje pomeni 8 odstotno smrtnost. In če obdrži virulentnost – torej nalezljivost – bo to vsekakor ena največjih katastrof v zgodovini. Glede na število mutacij pa je to zelo, zelo verjetno. To bi sovpadalo z napovedmi Babe Vange. Kaj točno je videla Baba Vanga, bo pokazal čas. A glede na njene res dobre napovedi v preteklosti, se vse skupaj zdi zelo verjetno! In zelo zastrašujoče.

Številne naravne nesreče in množična izumrtja v letu 2022 – po napovedih Babe Vange

V drugi prerokbi je Baba Vanga omenila, da bo “prišlo veliko naravnih nesreč”. Ta napoved je tudi skladna s kontekstom, v katerem bo svet priča številnim nenavadnim naravnim pojavom, kot so množično izumrtje rib, suša, hude poplave, taljenje ledenikov in podobno. Seveda tudi podnebne spremembe, ki ne bodo takšne kot jih znanstveniki predvidevajo, temveč znajo biti eksponentne. Tudi zaradi tega, ker je napovedala, da bomo v letu 2022 dosegli točko, kjer ni več povratka in se podnebne spremembe lahko zgodijo ne glede na ukrepanje človeštva.

»Mnogo živih bitij je pri tem ubitih. Preživeli, pa bodo umrli zaradi hude bolezni,« je dejala Vanga.

Med drugim Baba Vanga za leto 2022 napoveduje sledeče

Leta 2022 bodo predstavljene virtualne resničnosti, v katerih se bomo lahko popolnoma izgubili. Baba Vanga je tako napovedala, da preživljanje časa v teh virtualnih realnostih lahko povzroči motnje spomina in učenja ter lahko ljudi spremeni v prave zombije. Če pomislimo, kam vse namerava iti podjetje Meta (Facebook) v prihodnje, se zdi njena napoved popolnoma resnična. Meta bo v naslednjem letu predstavila veliko novost na področju navidezne resničnosti.

Kaj je pravilno napovedala Baba Vanga za leto 2021?

Glede leta 2021 britanski Metro piše, da naj bi Baba Vanga napovedala, da bo svet med letom trpel zaradi “velikih kataklizm in velikih katastrof”, medtem ko se trije “velikani” združujejo in “močan zmaj” prevzame človeštvo. Nekateri domnevajo, da je “zmaj” Kitajska in da ta napoved pomeni, da se bo svetovna moč tega naroda še naprej krepila. V kolikor pa pogledamo nazaj in se spomnimo na začetek pandemije, pa lahko stvari vidimo v drugi luči. Virus se je namreč kot požar širil iz Kitajske po celem svetu. Pomeni, da drži bistvo, oziroma jedro te njene napovedi. Nevarnost za svet in trenutna pandemija izvira iz Kitajske.

Pravilno pa je Baba Vanga napovedala, da bo zdravilo za raka najdeno leta 2021. Dejala naj bi: “Prišel bo dan, ko bo rak vezan z železnimi verigami.” In prav cepiva za COVID-19 so razvita na podlagi raziskav za zdravljenje rakavih obolenj. In napredka na tem področju, ki je prav v letu 2021 doživel izjemen preboj.

Dodatne Informacije

Vir:kozmo.at in Newsweek

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!