fbpx

Novi Google Pixel 6: kako ga kupiti v Sloveniji?!

Google Pixel 6 Slovenija

Novi Google Pixel 6 je prvi premijski pametni telefon blagovne znamke Google. Torej takšen, ki neposredno tekmuje z vsemi ostalimi top telefoni. Tudi zato, ker ga v Sloveniji ni za dobiti smo piskali spletne poti za nakup. Google Pixel 6 Slovenija

  • Kje kupiti novi Google Pixel 6
  • Google Pixel 6 Slovenija
  • Google Pixel 6 nakup v Sloveniji

Končno imamo Google Pixel 6 – pametni telefon premijskega proizvajalca. Ker je v Sloveniji težje dobavljiv smo za vas prebrskali splet.

Nakup – Google Pixel 6

Ni izdelkov za prikaz!

Nakupi brez DDV na Amazon

Slovenske pravne osebe – zavezanci za DDV na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik. Registracija je hitra in enostavna! Z njo pa pridobiš posebne poslovne popuste!

PRIJAVA PODJETJA IN NAKUP BREZ DDV

Novi Google Pixel 6

Novi Google Pixel 6 temelji na popolnoma novem čipu, ki ga je zasnoval Google, poimenovan Tensor – po procesnih enotah, ki se uporabljajo v podatkovnih centrih podjetja. Kar pomeni, da gre za izjemno tehnologijo. Slednji je zasnovan za povečanje hitrosti in zmogljivosti telefonov – predvsem njihove umetne inteligence – AI. Google trdi, da je zmogljivost podobna zmogljivosti Snapdragon 888, medtem ko ponuja namenska jedra za varnost, zasebno računstvo in obdelavo slik. Verjamemo, da bo zanimivo videti razne primerjalne teste.

Foto: Google

Glavne kamere so nameščene v značilni zadnji vrstici, pri čemer oba modela ponujata glavno kamero s 50 milijoni slikovnih pik, ki je ožičena s senzorjem, ki zagotavlja 12,5 milijona slikovnih pik. Družbo pa ji dela ultra široka kamera z 12 milijonov slikovnih pik. Pro ima tokrat tudi 4-kratno telefoto kamero.

Standardni model Pixel 6 razpolaga s 6,4-palčnim zaslonom 1080p, ki deluje pri 90Hz, medtem ko model 6 Pro krasi 6,7-palčni zaslon z ločljivostjo so 1440p, ki je ukrivljen za zmanjšanje robov in vključuje tehnologijo LTPO za spreminjanje frekvence osveževanja od 10-120Hz. Hramba podatkov se pri obeh modelih začne pri 128 GB.

In cena? Osnovni model bo moč v Evropi kupiti za ceno okoli 890 evrov. Tiste z najvišjo hrambo 512MB pa za okoli 1290 evrov.

Nekaj modelov Google Pixel, ki jih lahko takoj kupiš!

Google Pixel 4a 128GB Just Black ohne Simlock
Google Pixel 4a 128GB Just Black ohne Simlock
Google Pixel 4a Smartphone 128GB 5.8 Zoll (14.7 cm) Single-SIM Android 10 Schwarz; Inhalt: 1 Stück
607,57 EUR

Zadnja posodobitev 2022-01-21 / Partnerske povezave / Vir fotografij: Amazon Product Advertising API

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!