fbpx

Horoskop kozorog 2022: Kaj čaka kozoroge v letu 2022!

Foto: Sebastian Pociecha / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Najbolj obširen horoskop za astrološko znamenje kozorog v letu 2022 prinaša veliko zanimivega. Kozorogi se sprašujete, kaj vam napoveduje horoskop za 2022? Bo to vaše leto? Bo leto priložnosti in uspehov? Ljubezni in blaginje? Vsega po malem, predvsem pa vam horoskop za 2022 napoveduje leto izzivov in pozitivnih rezultatov!

Je to vaše srečno leto?

Ne bo slabo, dragi kozorogi. V letu 2022 boste imeli občutek, da se vam priložnosti ponujajo z vseh strani. Uporabite svojo intuicijo, da se boste pravilno odločili, ali boste tvegali ali ne.

Planetarni vplivi na kozoroga v letu 2022

Kozorogi že vrsto let preživljajo proces globoke transformacije, ki jih vodi prisotnost Plutona v znamenju Kozoroga.

Leta 2022 bodo nekateri občutili olajšanje, ko bosta Jupiter in Saturn prešla iz Kozoroga v Vodnarja (delo, denar, vrednote).

Tranziti Jupitra in Saturn skozi 2. hišo Kozoroga kažejo tudi na dejstvo, da morajo še vedno delati na svoji samozavesti. V letu 2022 imate priložnost premagati nekatera omejujoča prepričanja, saj vas bodo dogodki prisilili, da stopite iz cone udobja in se obnašate drugače, kakor ste navajeni. Odkrili boste nove stvari o sebi in svojih sposobnostih.

Nekateri kozorogi so lahko sebični ali skopi, medtem ko jih energija Jupitra žene k velikodušnosti, raziskovanju in izkazovanju dobrodelnosti. Ni lahko najti ravnovesja med obema polarnima nasprotjema, a to bi lahko bila ena od lekcij, ki se jih bodo morali naučiti v letu 2022.

Med 14. majem in 28. julijem 2022 se Jupiter odpravi na kratko potovanje po 3. hiši Kozoroga (komunikacija, učenje) in se 29. decembra sem vrne za nekaj mesecev. Prisotnost Jupitra v vaši 3. hiši spodbuja komunikacijo z nekom, ki vam je blizu in vam je pri srcu, tako da lažje sprostite nekaj notranjih bremen.

Pazite nase! Foto: Alex Green / Pexels

Sončni mrk 10. junija 2022, 6. hiša Kozoroga (zdravje, delo), nakazuje, da je vaše zdravje lahko krhko ali prizadeto zaradi notranjih pretresov, težav in skrbi v zadnjem času, morda celo zadnjih letih. Če želite ponovno pridobiti fizični in duševni ton, morate spremeniti svoj pogled na stvari. Pozorni morate biti tudi na čas dela/počitka, pazite nase, dajte si več časa za sprostitev in čim bolj zdravo prehranjevanje.

Ljubezen (ljubezenski horoskop kozorog 2022)

Začetek novega leta vam prinaša nesoglasja glede vlaganja skupnega denarja. Trmasti boste in ne boste želeli popustiti. Podobna nesoglasja boste imeli v juniju, juliju, novembru in decembru, poleg finančnih vprašanj, se s partnerjem ne bosta strinjala glede skupnih aktivnosti ( potovanja, zabava, prosti čas).

Spomladansko obdobje bo bolj ugodno za harmonične intimne trenutke, izlete ob vikendih, za doseganje skupnih ciljev. V avgustu, septembru in oktobru boste odnos vnesli nekaj novega, kar bo okrepilo vašo intimnost s partnerjem.

Začetek novega leta vam prinaša srečanje z osebo, ki vam bo všeč na prvi pogled in ki bo v vas vzbudila strasti, a vajina zveza bo razmeroma kratka. Sredi leta vas čaka še ena avantura, polna strasti, a tudi ljubosumja in pogostih nesoglasij.

Od oktobra do konca leta vas čaka bolj umirjeno obdobje in spoznavanje osebe, ki bo v vaše življenje vnesla čustveno toplino in vas bo navdihnila. Začeli boste harmonično razmerje, ki bo resno in dolgotrajno.

Spoznali boste svojo ljubezen. Foto: Jonathan Borba / Unsplash

Nekoliko starejši strelci vedo, kaj hočejo v ljubezni. Svojo boljšo polovico boste srečali sredi avgusta. To bo ljubezen na prvi pogled in do konca leta boste že živela skupaj.

Kariera (karierni horoskop kozorog 2022)

Izogibajte se tveganim naložbam, ker si boste v trenutkih zanesenosti, lahko zlahka povzročite resne izgube. Ni priporočljivo ustanoviti podjetja, ki zahteva velike naložbe.

Februarja bo Venera, ki vlada vašemu delovnemu področju, vzpostavila konjunkcijo z Jupitrom in vam bo dala možnost vlaganja na področja, ki vam bodo prinesla varen zaslužek in dobiček.

V marcu in aprilu boste imeli ugodno obdobje za začetek novih projektov. Jupiter bo sredi maja vstopil v znamenje Rib in tam ostal začasno, kar vam bo prineslo uspeh pri pogajanjih o novih poslih.

Sončev mrk v Dvojčkih sredi junija vam prinaša težave in prišlo bo do zastoja v obtoku denarja. Izogibajte se zadolževanju. Od avgusta do sredine novembra boste začeli donosna poslovna partnerstva in dosegali uspehe. Decembra bo Venera v vašem znamenju začela retrogradno in začeli boste zasebni posel, ki ste ga že dolgo odlašali.

Boste finančno preskrbljeni. Foto: Mantas Hesthaven / Unsplash

Brezposelni kozorogi bodo dobili priložnost za zaposlitev. Ugodni meseci za zaposlitev so marec, maj, avgust in oktober.

Denar (finančni horoskop kozorog 2022)

Prihodnje leto bo finančno stabilno in boste lahko popolnoma zadovoljni. Januar bo finančno težji, saj vas v januarju čakajo nekateri nepričakovani izdatki in finančne izgube. Tudi v februarju se stanje ne bo vidno izboljšalo, a ne boste imeli izgub. Sreča zvezd vas bo spremljala, zato vas v marcu čaka velika denarna nagrada, ki bo rešila vse vaše skrbi in finančne težave. Novembra vas čaka večji priliv denarja.

Zdravje (zdravstveni horoskop kozorog 2022)

V letu 2022 se poskusite osredotočiti na svoje duševno zdravje. Prišli bodo trenutki, ko se boste počutili zmedeno in pod stresom. Ko se to zgodi, se poskusite za kratek čas odmakniti od drugih ljudi, da se umirite in sprostite. Pomembno si je zapomniti, da je vaše duševno zdravje prav tako pomembno kot vaše fizično zdravje.

 

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!