fbpx

Balet: Premiera Labodjega jezera v SNG Maribor

Labodje jezero je brez dvoma tista baletna mojstrovina, ki vedno znova pritegne občinstvo. Zgodba princese Odette, ki se zaradi uroka spremeni v lepega laboda, bo ob pravljični glasbi Petra Iljiča Čajkovskega in koreografiji Viktorja Latvinova v SNG Maribor začarala tudi s kostumi in izvirno scenografijo.

Pomembne Informacije
Kdaj?
Kje?
SNG Maribor
Organizator
Dogodek na Facebooku
Vstopnina
33 evrov

6. marca se bo na odru SNG Maribor odvila premiera verjetno najslavnejšega ‘’belega baleta’’ vseh časov: Labodjega jezera. Že neštetokrat uprizorjena zgodba o princesi Odette, ki jo čarovnik Rothbart začara v lepega laboda, se gotovo najbolj dotakne z romantično glasbo Petra Iljiča Čajkovskega, avtor koreografije nanjo pa je Viktor Latvinov.

Pomlajen baletni ansambel za nas s tehnično najbolj dovršenimi baletnimi solisti pripravlja magično predstavo, ki nas bo v pravljično zgodbo popeljala tudi s čarobnimi kostumi in sanjsko scenografijo.

Dodatne Informacije

Več informacij:
www.sng-mb.si

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.