Barvno rolanje na Bledu 2017 ob zvokih 90. in prvi disko na rolerjih

Barvno rolanje Bled 2017

Nezadržno se bliža Barvno rolanje na Bledu 2017, ki bo letos potekalo 20. aprila 2017, ko se bomo lahko z znameniti barvami Holi in glasbo iz devetdesetih z rolerji zapeljali ob Blejskem jezeru in se pozneje udeležili prvega diska na rolerjih. Dobimo se v Zdraviliškem parku! Obvezna oprema: bela majica in rolerji.

Pomembne Informacije
Kdaj?

do

Kje?

Cesta svobode, Zdraviliški park Bled

Vstopnina

Brezplačno

Barvno rolanje na Bledu 2017 je tik pred vrati. 20. april 2017 se namreč približuje z nezadržno hitrostjo. Takrat se bo gorenjski biser ponovno odel v pisane barve, za katere je te dni že poskrbela buhteča narava, svoje pa bodo v četrtek dodale še barve Holi*. Dogodek se bo začel ob 16.30 pri Zdraviliškem parku (Cesta Svobode), kjer boste vsi udeleženci prejeli ekološke barve, rolati pa se bo začelo ob 17.00. Trasa bo vodila ob jezeru vse do veslaškega centra – tu bo nastala skupinska fotografija najbolj udeleženega barvnega rolanja v Sloveniji –, kjer se karavana obrne in rola vse do blejske Ledene dvorane. Tu sledi sploh prvi disko na rolerjih na Bledu z raperjem Zlatkom in DJ-jem. Diskozabava pred hokejsko dvorano, v kateri te dni poteka IIHF Svetovno prvenstvo v hokeju na ledu U18, se predvidoma začne ob 17.30 in se bo zavlekla vse tja do 21.00.

PREBERITE ŠE: Nočna 10ka 2017 – nočni tek okoli Blejskega jezera dvanajstič


Za vse udeležence barvnega rolanja velja dress code, in sicer bela majica in rolerji. Dogodek s pomočjo Turizma Bled organizirajo študenti Višje gostinske in turistične šole Bled. Namenjen je vsem generacijam, željnih zabave in druženja, ter ni tekmovalne narave. Vstopnine ni, zbirali pa se bodo prostovoljni prispevki za organizatorja projekta (študente Višje šole za gostinstvo in turizem Bled, smer Velnes modul Šport).

Dodatne Informacije

*Barve Holi so barvni prah, ki je človeku ter okolju neškodljiv. Gre za mešanico jedilnih barv, ki pa ni primerna za prehrano. S pranjem se zlahka spere z oblačil in predmetov.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!