fbpx

Bazen iz Coca-Cole in jacuzzi z bomboni Mentos

Bazen iz Coca-Cole

Kaj je prva stvar, ko pomislite na poletno osvežitev? Voda, morje, bazen, morda Coca-Cola? Fantom iz Amerike očitno zadnje dvoje. A ti so si ohladitev s Coca-Colo in bazenom tokrat zamislili nekoliko drugače. Ne z namakanjem v bazenu z gazirano pijačo v roki, pač pa so bazen namesto z vodo napolnili s Coca-Colo. In to s kar 5700 litri!

Saj ni res, pa je! Fantje pri TechRaxu so po tednih nakupovanja plastenk Coca-Cole te izpraznili v bazen (5700 litrov; 7 odstotkov tega je tudi pijače Pepsi), s pomočjo gore bombonov Mentos pa nato ustvarili najbolj nenavaden jacuzzi na svetu.

PREBERITE ŠE: Lepotni trik: zakaj si dekleta na lase nanašajo Coca-Colo in zakaj si jo boš tudi ti?

Odlična ali neumna ideja?
Odlična ali neumna ideja?

Seveda pri tem niso pozabili na led, ki je zvesti spremljevalec Coca-Cole. Pri tem pa so morali uničiti še dron. In mi smo mislili, da je zlivanje Coca-Cole po glavi bizarna ideja!!! Bi se kopali v takšnem bazenu?

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.