fbpx

Bel Residence: krasna poletna počitniška rezidenca nedaleč od Splita

Foto: Booking.com
Zadnjič posodobljeno: :

Nekaj sto metrov stran od središča Splita najdete dovršeno poletno rezidenco - Bel Residence.

Bel Residence se nahaja v neposredni bližini nekaterih najlepših splitskih plaž, sicer pa se v sklopu samega vrta nahaja tudi zunanji bazen, če vam plavanje v morju ne diši. Ob bazenu je tudi velika sončna terasa, z ležalniki za sončenje. V kolikor vam podnevi postane prevroče, pa se zatečete lahko v prijeten hlad klimatskih naprav v samih sobah.

Izbirate lahko med vrsto različnih sob, od klasičnih Premium sob z zakonsko posteljo, do sob primernih za tri osebe in celo Penthouse suito. Sobe so opremljene s sodobnim pohištvom in vrsto majhnih pripomočkov, ki olajšajo vaše bivanje. Ob mini hladilniku za vedno prijetno hladno pijačo do električnega grelnika za vodo.

Foto: Booking.com

Penthouse Suita

Penthouse Suita se razteza na dveh etažah in meri kar 50 m2 ter se odpira proti prostornemu balkonu z 35 m2, na katerem je tudi masažni bazen. Na postelji vas pričakajo razkošne rjuhe iz satena, s katerimi se še hitreje zazibljete v spanec.

Pri recepciji vas postrežejo s toplimi napitki, kakršni so čaj ali kava, ob jutrih pa vam pripravijo razkošen kontinentalni zajtrk. Na vašo zahtevo vam prijazno osebje organizira izlete ali transferje. Ob predčasni zahtevi gostu zagotovijo tudi mesto na zasebnem parkirišču.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!