Bellroy: kreativno oblikovanje vsakodnevnih izdelkov, ki jih nosimo s sabo

Najboljše denarnice za moške in drugi modni dodatki!

Zadnjič posodobljeno: :

Zgodba blagovne znamke Bellroy se je začela pred desetimi leti, ko je skupina oblikovalcev in inženirjev ugotovila, da lahko preoblikujejo standardno denarnico na izjemno inovativen način, ki spreminja ali popolnoma izboljšuje njeno funkcionalnost. In nastala je blagovna znamka, zavezana odličnostni v oblikovanju, inovacijam pri rabi vsakodnevnih izdelkov ter trajnosti.

Za uspeh je potrebno biti drugačen! In tega so se zavedali ustanovitelji blagovne znamke Bellroy, ko so kot start-up za kuhinjsko mizo leta 2010 oblikovali prvo denarnico. Slednja je postala izjemen uspeh ter s pomočjo sodobnih načinov komunikacije in družbenih omrežij, je znamka skozi leta zrasla z izjemno hitrostjo. A vselej s fokusom na najbolj pomembnih rečeh. To so izdelki, ki so funkcionalno in oblikovno popolni ter zaradi skupka lastnosti trajnostni. Ta trajnost se odraža tako v materialih, kot v oblikovni brezčasnosti. Tudi zato izdelki Bellroy niso modni, temveč so večni. Hkrati pa tako funkcionalni, da boste z blagovno znamko enostavno ostali.

Skrbno načrtovanje izdelkov Bellroy je vpeto v DNK blagovne znamke! / Foto: Bellroy

Kako v Sloveniji do izdelkov Bellroy?

Slovenci izdelke Bellroy najceneje kupujemo v okviru Amazon.de (nemški Amazon), kjer so cene nižje, kot v uradni spletni trgovini blagovne znamke. Razlog, da so izdelki v primeru naročila iz Nemčije cenejši, se skriva tudi v načinu, kako deluje Amazon – največji trgovec na svetu. Blagovna znamka ima namreč tako z “logistiko” manjše stroške, saj v osnovi prihaja iz Avstralije, natančneje iz mesta Melbourne.

SPLETNA TRGOVINA BELLROY

Nakup brez DDV-ja na Amazon

Slovenske pravne osebe, zavezanci za DDV, lahko na Amazon.de lahko kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost! Tudi izdelke Bellroy! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik.

REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Mala denarnica Slim Sleeve


Vse se je pričelo z idejo, kako izdelati malo denarnico, v katero se lahko pospravi vse, kar moški nosi seboj: osebni dokument, plačilne kartice in gotovino. Nastala je izjemno funkcionalna mikro denarnica, ki je zaradi svojega uspeha postala odskočna deska za izdelke Bellroy. Tudi zato je prvi denarnici hitro sledilo pet modelov in praktično vsi so brez večjih modifikacij še vedno v prodaji. Seveda vse skupaj zahvalujoč odličnemu marketingu, ki je vselej “napadal” ključne težave uporabnikov. Tako so ustanovitelji kmalu spoznali, da je svet pripravljen in čaka na tanke denarnice. Registrirali so domeno slimyourwallet.com in sprožili marketinško akcijo, po kateri so znani še danes.

V prihodnjih letih so njihovo inovativnost prepoznali mnogi trgovci ter velike trgovske in tehnološke blagovne znamke, ki so si želele sodelovanja z znamko Bellroy. Med drugim Barneys New York in Google. Prav Google pa je pri Bellroyju naročil usnjene ovitke za Google Pixel in Pixelbook ter s tem potrdil ustanoviteljem znamke Bellroy, da so s svojimi izdelki na pravi poti.

Leta 2019 je znamka Bellroy prodala prva 2 milijona izdelkov. Hkrati pa se je še bolj usmerila k trajnosti, kjer poskuša z uporabo recikliranih materialov še nadgraditi svojo filozofijo pri trajnostnem dizajnu.

V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj ključnih izdelkov, zaradi katerih se boste zaljubili v blagovno znamko Bellroy. Vse izdelke lahko kupite prek priloženih povezav. V kolikor ste slovensko podjetje – zavezanec za DDV, lahko izdelke kupujete brez davka na dodano vrednost, torej za neto vrednost izdelka.

Izbor nekaterih legendarnih izdelkov Bellroy

Blagovna znamka Bellroy je v zadnjih leta prejela več nagrad za dizajn. Tudi zato v nadaljevanju izpostavljamo nekatere res ključne izdelke, ki so zaznamovali Bellroy in jih lahko tudi takoj kupite.

Potovalna listnica Bellroy Work Folio A5

Je najbolj vsestranska potovalna listnica, v katero lahko spravite tako potovalne dokumente, kot tablični računalnik, ki vam bo krajšal čas na letalu.

199,00 €

Ovitek za pametni telefon Bellroy iPhone 12 Case

Iščete najboljši možni ovitek za vaš novi iPhone 12? Potem bo Bellroy vsekakor tisto nekaj, kar ne smete spregledati. V prid nakupa govori tudi precej nižja cena od originalnega ovitka.

35,00 €

Nakup brez DDV-ja na Amazon Business

Slovenske pravne osebe, zavezanci za DDV, lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik.

REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Torbica za električne dodatke Bellroy Tech Kit

Imate torbo polno različin žic, polnilcev, slušalk … ? Potem je ta edinstvena torbica edina možna pot do urejenosti vseh dodatkov. Bellroy nam je ponovno postregel z odličnim in cenovno dostopnim izdelkom.

45,00 €

Originalna mala denarnica Bellroy Slim Slave

To je najbolj legendarni izdelek tega podjetja, ki je pisal njegovo zgodovino. Gre za denarnico, ki je s svojim inovativnim dizajnom uporabno spremenila ta izdelek, ki vedno “žuli” moške v žepih hlač.

79,00 €

Najboljši ovitek za ključe Bellroy Key Cover

Vam ključi “šklopotajo”? Potem je ta ovitek za ključe enostavno genialen! Izjemno lep usnjen ovoj s patentiranim sistemom za namestitev ključev! Odlično!

49,00 €

Genialen nahrbtnik, ki je pravzaprav torba Bellroy Tokyo Toteoack

Je torba za vse tiste, ki sovražite nahrbtnike, a hkrati cenite njegovo funkcionalnost. Ima namreč možnost hitre spremembe v nahrbtnik. Množica različnih predalov in predalčkov pa ji omogoča, da postane pravi mali organizacijski čudež!

179,00 €

Več izdelkov Bellroy pa lahko najdete prek te povezave!

Nakup brez DDV-ja na Amazon Business

Slovenske pravne osebe, zavezanci za DDV, lahko na Amazon.de kupujejo brez DDV-ja – davka na dodano vrednost! V kolikor se vaše podjetje na Amazon.de registrira kot poslovni uporabnik.

REGISTRACIJA ZA POSLOVNE UPORABNIKE

Dodatne Informacije

bellroy.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Shell: nahrbtnik, ki je revolucionarno prilagojen sodobnim potrebam