Bermuda hlače: vrača se trend, ki ga bomo nosile to poletje

Foto: Zara.com
Zadnjič posodobljeno: :

To poletje se vračajo bermuda hlače. Nekateri so navdušeni, drugi pa nekoliko bolj skeptični glede tega trenda. Poglejte, kako jih bomo nosili.

Kratke hlače so bile v zgodovini del uniforme britanskih vojakov, ki so služili v tropskih kolonijah. Te so hitro pridobivale na popularnosti tudi med prebivalci otoka Bermudi. Sprva so bile hlače izključno le moško oblačilo, vendar so jih kasneje začele uporabljati tudi ženske. Tamkajšnji zakoni namreč ženskam niso dovoljevali, da bi kazale noge, zato so kaj kmalu postale priljubljeno poletno oblačilo žensk.

Foto: Zara.com

Bermuda hlače se zdaj ponovno vračajo in ponujajo povsem nove kombinacije. Hlače lahko kombinirate z navadnimi majicami, srajcami, bluzami in različnimi blazerji. Zahtevajo enostavne kombinacije in ne preveč elegance, saj gre za slog, ki je popolnoma neobremenjen in spominja na prosti čas. Zraven lahko obujete tako superge, kot tudi čevlje z visoko peto.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!