fbpx

Bi šli na zmenek z moškim, ki je manjši od vas?

Foto: envato

Vas moti višina moškega, ki vam je všeč? Ali bi zavrnili zmenek z moškim samo zato, ker je nižji oziroma manjši od vas?

Ne boste verjeli, večina žensk bi brez razmišljanja odgovorila, da ne bi šla ven z manjšim moškim, saj menijo, da se bi ob njem počutile nelagodno.

Gre za nasprotje. Kako lahko ženske pravijo, da ni prav, če jih moški sodijo po videzu; noče biti z njo zaradi prevelike teže in podobno? Če one počnejo isto? Zakaj bi bilo v redu, če moškega zavrnejo zaradi njegove višine?

Predstavljajte si, da ste spoznali odličnega moškega, imate toliko skupnih tem in podobnih pogledov na svet. Je čeden, imata enak okus za marsikaj – vendar je manjši od vas, opazno manjši.

Ali bo na potencialni razvoj odnosa vplivalo to, na kar moški ne more vplivati, kar je rast določila genetika?

Če bi šlo za visokega moškega z enakimi lastnostmi, bi verjetno že bila na kavi, če ne že par. Ampak on je manjši in ga brez besed zavrnete.

Manjši moški težje najdejo žensko, vprašanje pa je, ali za tem stoji biologija? Ali predpostavke, da morajo moški biti visoki, močni, zaščitniki, lovci. Ženske pa manjše in ​​šibkejše od moških.

Če je ljubezen prava, imaš rad osebo in ne njegov videz. Foto: Justin Groep / Unsplash

Če ženske razmišljajo s svojo glavo ne bodo izbrale partnerja glede na videz, saj jih bolj pritegne njegova osebnost in karizma.

Vsak ima osebne preference glede fizičnega videza in to je čisto ok.

Če pa ste v dvomih, ali bi šle na zmenek z moškim, ki je manjši od vas, to pomeni, da obstaja del vas, ki bi ga rad bolje spoznal. Pojdite na zmenek in preverite, ali je med vama kemija. Če vam je nekdo res všeč, postanejo vse te zunanje stvari manj pomembne.

Če je edina “moteča” stvar pri tem njegova višina, potem nimate nobenih težav in raje uživajte v srečnem odnosu z njim.

Za zmenek z manjšim moškim je potrebna tudi določena samozavest, saj se lahko visoka ženska ob njem počuti negotova. Ampak, če se dobro počutite v svojem telesu, s tem nimate nobenih težav.

Pomembno je, da se sprejmete takšne kot ste! Če se počutite dobro v svoji koži, tedaj vam bo vseeno, kako izgleda vaš partner, dokler se ujemata v drugih veliko pomembnejših stvareh.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!