fbpx

Bizarni dvojniki – ljudje, živali in stvari, ki so si med seboj neverjetno podobne

Tu ni govora o enojajčnih dvojčkih, niti ne o dvojčkih. Gre za antropomorfne, torej človeku podobne oblike predmetov in živalske različice ljudi. Če je nekoliko manj presenetljivo, da najdemo dvojnika v risanem junaku- večina teh je vendarle nastala po nekem vzorcu iz avtorjeve glave, ki ga je stkala socializacija- pa gola in tudi bizarna naključja locirajo ''najdišče'' tam, kjer ne bi nikoli iskali.

Če iščete dvojnika se ne omejujte samo na ljudi, saj vas ta morda čaka v podobi živali ali celo predmeta. Hmmm… ste to morda vi v prejšnjem življenju?

PREBERITE ŠE: Pasji dvojniki v takšni in drugačni obliki

Očitno koncept ”six degrees of seperation” (šest stopenj ločenosti med nami in vsemi drugimi na Zemlji), ki prikazuje, kako je svet majhen in ki pravi, da smo vsi med sabo povezani preko zelo kratke poti, seže tudi zunaj človeškega teritorija. Ko torej naslednjič oprezate za dvojnikom ne iščite le po ”darwinistično”, torej samo med ljudmi in opicami, kajti kot boste videli, se podobnosti na tem svetu skrivajo v živih in neživih podobah.

Dodatne Informacije

Povzeto in prirejeno po:
www.boredpanda.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.