fbpx

Black Box VR: z igranjem videoigre do izklesanega telesa

Virtualni fitnes Black Box VR

Black Box VR je hkrati virtualni fitnes in videoigra, kjer nasprotnika namesto s klikanjem računalniške miške premagujemo z našimi mišicami.

Ljudje se brez težav posvetimo nečemu, kar vzbuja našo pozornost. Četudi to pomeni, da moramo medtem telovaditi. Nihče namreč ni imel težav več ur hoditi in na telefonu loviti Pokémonov, kot tudi ne preznojeno skakljati pred Xbox Kinectom v želji, da premaga prijatelja v virtualnem tenisu. A kdo bi si mislil, da lahko tudi nekaj takega, kot je fitnes, postane zabavno. Možakarja, odgovorna za največjo spletno fitnes trgovino bodybuilding.com sta združila digitalni svet in intenzivno telovadbo. In rezultat je naravnost briljanten!

Black Box VR je virtualni VR fitnes in videoigra hkrati. V igri se borimo proti umetni inteligenci, kateri ne smemo dovoliti, da zasede naš položaj. Klikanje z miško tokrat zmenjajo naše mišice, z pravilnim izvajanjem vaj pa napadamo nasprotnikov položaj. Bolj kot je telovadba intenzivna, večja je verjetnost za zmago. Ob tem nabiramo točke ter izbiramo nove in boljše virtualne heroje. Ter seveda pridobivamo na mišični masi. Telovadba kar na enkrat ni zgolj le monotono dvigovanje uteži. Še vsi, ki so Black Box VR preizkusili, so bili nad njim navdušeni. Za igranje sicer potrebujemo namensko telovadnico, v načrtu pa je tudi že širitev v druge države po svetu.

Virtualni fitnes Black Box VR
Virtualni fitnes Black Box VR

Dodatne Informacije

Več informacij:
blackbox-vr.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.