BMW Motorrad Definition CE 04: prihodnost je tu

BMW Motorrad Definition CE 04

BMW Motorrad Definition CE 04 s svojim električnim pogonom, futurističnim dizajnom in inovativnimi rešitvami za povezovanje na novo opredeljuje segment skuterjev. Je pogled v ne več oddaljeno prihodnost.

Popolnoma električni skuter BMW Motorrad Definition CE 04 deluje kot navidezna povezava med analognim in digitalnim svetom uporabnikov in je hkrati prevozno sredstvo in sredstvo komunikacije za mestna potovanja. S svojim električnim pogonom, futurističnim dizajnom in inovativnimi rešitvami povezovanja prehaja na novo opredelitev segmenta skuterjev. BMW Motorrad Concept Definition CE 04 ali na kratko CE 04 z električnim pogonom, se nenehno razvija in prilagaja vsakodnevnim potrebam.

“Elektromobilnost je osrednja oblika delovanja BMW Group in se v svoji trajnostni strategiji nenehno zanaša na to tehnologijo. Električni pogoni so vroča tema tudi za BMW Motorrad (oddelek za motocikle), zlasti v urbanih okoljih. Pri tem smo bili pionirji od leta 2013 s serijo BMW C evolution,” pojasnjuje Edgar Heinrich, vodja oblikovanja pri BMW Motorrad.

BMW Motorrad Definition CE 04

BMW Motorrad Definition CE 04 je logično nadaljevanje strategije elektromobilnosti za urbana naselja in daje konkreten pogled na to, kako bi lahko bilo videti sodobno serijsko vozilo, s katerim bomo dvignili električno mobilnost na dveh kolesih v urbanih območjih na novo raven,” pojasnjuje Edgar Heinrich.

BMW Motorrad Definition CE 04

Oblikovanje skuterja je izjemno futuristično, z zelo zanimivimi oblikovnimi potezami, ki smo jih pri tovrstnih izdelkih BMW že poznali.

Voznik je prek pametnega telefona povezan s CE 04. Njegov 10,25-palčni zaslon je doslej največji v segmentu skuterjev in deluje kot vmesnik med digitalnim in analognim svetom voznikov. BMW še ni razkril vseh podrobnosti skritih v tehnologijah, ki poganjajo CE 04. Tako tudi še ni znana kapaciteta, niti doseg novega skuterja.

Dodatne Informacije

bmw.si

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!