BMW – Strast, vznemirjenje in vrhunsko vozno doživetje

Zadnjič posodobljeno: :

Znamka BMW je že od nekdaj sopomenka za strast, vročekrvnost in užitek v vožnji. Dinamičnost, pogon na zadnja kolesa in strast do vožnje, so lastnosti, ki so opisujejo vozila znamke BMW. Vsak model BMW pa v svojih voznikih in navdušencih znamke, prebuja posebno, edinstveno čustvo.

BMW serije 1 v svojih voznikih vzbudi navdušenje. To čustvo je še posebej prišlo do izraza s prenovo modela, ki mu daje ostrejši in drznejši videz. K navdušenju nad vozilom pripomore tudi bogata oprema z napredno tehnologijo in LED dnevnimi lučmi v serijski opremi.

BMW serije 1
BMW serije 1

Za vse tiste, ki ostajajo družabni in radi potujejo v izbrani družbi, je na voljo vsestranski BMW serije 2 Active Tourer. Vozilo je kos najzahtevnejšim izzivom, tako tistim na cesti, kot vragolijam z druge sedežne klopi. Poleg tega pa bo kljub svoji velikosti prepričal s svojo okretno in varno vožnjo.

BMW serije 2 Active Tourer.
BMW serije 2 Active Tourer.

BMW serije 3 se ponaša s svojo drznostjo in dinamiko. Vozilo, ki je v posebni ponudbi BMW opremljeno z M volanom, poskrbi za športno izkušnjo ter udobje voznika in potnikov, kljub dinamičnim zavojem. Vozilo združuje dva svetova: strastno-dirkaškega in tudi dinamično-vsakdanjega.

BMW serije 3.
BMW serije 3.

Tudi družina X je v novi vznemirljivi ponudbi na voljo z bogato opremo
Spontan BMW X1, je popolni spremljevalec za vse, ki vsak dan iščejo nova vznemirjenja. Atletski zunanji videz pa še dodatno kliče po novih pustolovščinah. Da pa bo voznik pripravljen na vse spontane pustolovščine, je vozilo v ponudbi opremljeno z odlagalnim paketom in Performance nadzorom, ki nudi oporo še tistim najbolj spontanim.
Večji brat BMW X3, pooseblja svobodo voznika, ki se odloča za urejena cestišča, ali adrenalinski pobeg izven urejenih poti, ki vozniku predstavljajo adrenalin in izziv, vozilu pa čisti užitek in svobodo.
Samosvoj BMW X4, je za tiste, ki imajo radi dinamično, kupejsko obliko in izstopajo vedno in povsod. S pomočjo Steptronic menjalnika in prestavnih ročk v vozilu, spremenljivim športnim krmiljenjem in nadzorom zmogljivosti, BMW X4 izrazi svoj vročekrvni značaj.

Več o vozilih BMW in vznemirljivi ponudbi lahko najdete tukaj, ali obiščete prodajne salone.

Dodatne Informacije

Več informacij na:
bmw.si

Vsebino omogoča BMW Slovenija.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Husqvarna Vektorr: prikupen električni skuter