fbpx

Bodite z nekom, ki verjame v vas!

Foto: envato

Ostajate s partnerjem, čeprav ne verjame v vas, v vaše sanje? Graja vse, kar naredite. Zmanjšuje vašo vrednost? Si želite, da bi vas podpiral, da bi videl vaš potencial in vas spodbujal, da dosežete še več, namesto da ostajate na istem mestu?

Ste utrujeni in naveličani poslušanja, da nikoli ne boste dosegli svojih sanj? Naveličani nenehnega dvoma o svojih potencialih? Izčrpani od bitke, ko vas partner nenehno vleče na dno? Ste pozabili na svoje ambicije, da bi ugodili željam svojega partnerja? Se sprašujete, ali boste kdaj srečali nekoga, ki vas bo podpiral v vseh pogledih?

Odidite in bodite raje z nekom, ki verjame v vas.

Bodite z nekom, ki vas brezpogojno podpira.  Z nekom, ki bo razumel globino vaše duše, vaše negotovosti, vaše strasti, vaše zadržke. Nekom, ki bo z vami, ko vam bodo dvomi razjedali misli.

Nekom, ki vas bo podpiral tudi, ko niste naredili vse na najboljši način. Pokazal vam bo, da vas bo imel rad, ko ste odlični in ko boste doživeli veliko izgube. V ospredje bo postavil vero v vas, vaš značaj in vaše sposobnosti.

Bodite z nekom, ki vas ima iskreno rad. Foto: Cassie Lopez / Unsplash

Bodite z nekom, ki verjame v vaše sposobnosti in bo verjel v vaš talent, vaš zagon in vaš potencial. Opomnil vas bo na vašo vrednost, tudi ko boste dosegli najnižjo točko.

Naučil vas bo, da vaši padci ne kažejo tega, kar ste, ampak, da vas usmerjajo na pravo pot. Z njim boste lažje prebrodili vaše dvome in strahove. Opomnil vas bo, da so vaše sanje vredne vašega, njihovega in zaupanja drugih.

Z nekom, ki vas spodbuja, da sledite svojim najbolj divjim sanjam. Z njimi boste spoznali, da nobena ambicija ni nedosegljiva, da ne glede na to, ali dvomite vase, imate vedeno potencial za uspeh. Na vsakem koraku vam bo stal ob strani, vas tolažili in pomagal skozi dvome in strahove.

Ne bo vam dovolil verjeti, da si ne zaslužite življenja, ki si ga želite, in vas bo opomnil, da imate strast, talent in vizijo!

Z nekom, ki verjame v vas!

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!