fbpx

BRABUS XLP 900 6×6 Superblack: Neustavljiva moč in luksuz

BRABUS 6X6

Foto: BRABUS

V svetu superavtomobilov obstaja le ena zver, ki presega vse meje domišljije - BRABUS XLP 900 6x6 Superblack. Ta šestkolesni kolos, ki je rojen nekje med betonskimi džunglami in neodkritimi divjinami, je ultimativni sopotnik za sodobnega, urbanega raziskovalca.

Pod njegovim mogočnim zunanjim videzom leži srce neukročene zveri, ki pulzira z divjostjo in je zasnovana z natančno natančnostjo, da osvoji tisto, kar leži daleč onkraj cest. 4,5-litrski motor BRABUS Rocket 900 z večjo prostornino V8, opremljen z dvema BRABUS visoko zmogljivima turbopolnilnikoma, proizvaja osupljivo moč 662 kW / 900 KM in vrhunski navor 1250 Nm. Ta moč je prenesena na vsa šest koles preko 9-stopenjskega samodejnega menjalnika SPEEDSHIFT TCT 9G, kar omogoča, da ta šestkolesni kolos pospeši od 0 do 100 km/h v samo 5,2 sekunde. Največja hitrost je elektronsko omejena na 210 km/h zaradi velikosti in teže vozila. Avtomobil sicer temelji na Mercedes-AMG G 63, ki je tako ali tako ultimativni sopotnik za sodobnega, urbanega raziskovalca in še več.

Foto: BRABUS
Foto: BRABUS

Notranjost BRABUS XLP 900 6×6 Superblack je prav tako impresivna kot njegova zunanja podoba. Vsak element notranjosti je bil skrbno izdelan z najvišjo stopnjo natančnosti in kakovosti, da bi zagotovil neprekosljivo udobje in luksuz. Notranjost je prekrita z najfinejšim usnjem BRABUS Mastik, ki je na voljo v različnih barvah in vzorcih, kar omogoča popolno prilagodljivost glede na osebne preference lastnika.

Foto: BRABUS

BRABUS XLP 900 6×6 Superblack je opremljen z najnovejšo tehnologijo, vključno z BRABUS Touch Control Panel, ki omogoča vozniku, da nadzoruje vse funkcije avtomobila z dotikom prsta. Notranjost je opremljena tudi z BRABUS “Checkered Flag” karbonskim trimom, ki dodaja športni pridih, in BRABUS “Shadow Gold” kontrastnim šivom, ki dodaja pridih elegance.

Za dodatno udobje so sedeži opremljeni z funkcijo ogrevanja, hlajenja in masaže, ki zagotavljajo optimalno udobje ne glede na razmere. Prav tako je na voljo BRABUS zadnja konzola, ki vključuje hladilnik za pijače, da se zagotovi, da so vaše pijače vedno hladne in pri roki.


BRABUS XLP 900 6×6 Superblack je opremljen z izpušnim sistemom BRABUS, ki je izdelan iz nerjavečega jekla z visoko sijajno črno keramično prevleko, ki ne le izboljšuje zvok motorja, ampak tudi dodaja vizualni element, ki je tako edinstven kot sam avtomobil. Izpušni sistem je opremljen z aktivno funkcijo zvoka, ki omogoča vozniku, da izbere med “Coming Home” načinom za tiho vožnjo in “Sport” načinom za bolj agresiven zvok.

Foto: BRABUS

BRABUS XLP 900 6×6 Superblack je več kot le avtomobil – je izjava o luksuzu, moči in neodvisnosti. Z njim lahko osvojite vsak teren, ne glede na to, kako zahteven je, in to storite z neprimerljivo eleganco in slogom. To je avtomobil, ki presega meje tega, kar je mogoče, in vam omogoča, da živite svoje sanje brez omejitev.

Z BRABUS XLP 900 6×6 Superblack, nič ni nedosegljivo. In cena?! Okoli 1.3 milijona dolarjev.

Dodatne Informacije

brabus.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.