fbpx

Breitling Chronomat B01 42 Triumph: Klasični čas in sodobna moč združena v popolnosti

Kombinacija luksuza in moči

Breitling Chronomat B01 42 Triumph
Foto: Triumph

Breitling in Triumph sta ustvarila vrhunsko partnerstvo, ki združuje najboljše iz sveta švicarskih ur in britanskih motociklov. Predstavljamo vam omejeno izdajo ure Breitling Chronomat B01 42 Triumph in motocikla Triumph Speed Triple 1200 RR, ki skupaj tvorita popoln par natančnosti in zmogljivost.

Če vas navdušujejo hitrost in preciznost, je novo partnerstvo med Breitlingom in Triumphom ustvarjeno prav za vas. Spoznajte Breitling Chronomat B01 42 Triumph in Triumph Speed Triple 1200 RR, dve omejeni izdaji, ki sta že navdušili ljubitelje luksuznih izdelkov po vsem svetu.

Edinstvena ura Chronomat B01 42 Triumph

Foto: Triumph

Breitling Chronomat B01 42 Triumph izstopa s svojim titanovim ohišjem, ki je obogateno z 18-karatnim rdečim zlatom. Karbonska številčnica dodaja moderni pridih, medtem ko zlate podrobnosti na kazalcih in označbah elegantno povezujejo estetiko ure z motociklom Triumph. Posebna izdaja ure vključuje perforiran usnjeni pašček, ki dopolnjuje prefinjeno obliko in zmogljivost​.

Triumph Speed Triple 1200 RR: Moč in eleganca na dveh kolesih

Foto: Triumph

Motocikel Triumph Speed Triple 1200 RR, omejen na le 270 primerkov, predstavlja vrhunec zmogljivosti in stila. Poganja ga 1.200-kubični trivaljni motor z močjo 177 konjskih moči (132 kW), kar zagotavlja izjemne vozne lastnosti. Motocikel je opremljen s polaktivnim vzmetenjem Öhlins, zavorami Brembo in visokozmogljivim izpušnim sistemom Akrapovič, ki zagotavlja vrhunsko zvočno kuliso. Posebne izdaje motocikla vključujejo ročno poslikane zlate detajle, luksuzni usnjeni sedež s francoskim šivanjem in unikatno Breitlingovo zagonsko animacijo na TFT zaslonu​.

Ekskluzivnost na vsakem koraku

Foto: Triumph

Omejena serija obeh izdelkov ponuja resnično ekskluzivnost. Lastniki motociklov bodo imeli priložnost kupiti tudi omejeno izdajo ure Chronomat B01 42 Triumph, ki bo na voljo samo njim. Cena motocikla znaša 25.995 USD, ura pa je ocenjena na približno 11.900 USD​.

Foto: Triumph
Foto: Triumph

Zaključek: Partnerstvo med Breitlingom in Triumphom je združilo dve znamki, ki delita strast do natančnosti, hitrosti in stila. Omejena izdaja ure in motocikla predstavlja vrhunske materiale in tehnične značilnosti, ki bodo zadovoljile najbolj zahtevne ljubitelje obeh znamk. Čeprav sta tako ura kot motocikel luksuzna izdelka z visoko ceno, predstavljata investicijo v kakovost, zmogljivost in ekskluzivnost. Za vse, ki si želijo popolno kombinacijo vrhunske ure in zmogljivega motocikla, je ta omejena izdaja priložnost, ki je ne smete zamuditi.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.