fbpx

Brkati november v Lidlu Slovenija: “Ne pozabi na jajca!”

V Lidlu Slovenija tudi letos pripravljajo dobrodelno-preventivni projekt Brkati november. Z njim želijo opozoriti na pomembnost preventive in samopregledovanja s sloganom"Ne pozabi na jajca!". V sklopu svoje trajnostne pobude Ustvarimo boljši svet že drugo leto zapored sodelujejo s Slovenskim onkološkim društvom za moške OnkoMan v boju proti raku.

Brkati november lahko v Lidlovih trgovinah po Sloveniji vsakdo podpre z nakupom BIO jajc ali jajc blagovne znamke Naše nam paše. V mesecu novembru bodo namreč v Lidlu Slovenija od vsake prodane škatle jajc namenili 0,10 evra Slovenskemu onkološkemu društvu za moške OnkoMan za boj proti raku. Letos pri OnkoManu še posebej izpostavljajo problematiko
pljučnega raka, sicer pa nudijo podporo obolelim, večji del svojega delovanja pa namenjajo osveščanju o preventivi in pomembnosti zgodnjega odkrivanja bolezni.

Ves november bodo škatle z BIO jajci in jajci Naše nam paše v vseh trgovinah Lidl Slovenija opremljene z modrimi nalepkami “Ne pozabi na jajca”. S tem nagovarjajo kupce, naj pri nakupovanju ne pozabijo vzeti še tako osnovne sestavine, kot so jajca, hkrati pa ima ta poziv tudi namen, da se posameznik spomni, kako pomembno je, da si vzame čas zase in za samopregledovanje.

Dobrodelno aktivacijo Brkati november tudi letos začenjajo konkretno, z jajci, v ospredje pa postavljajo preventivo in dobrodelno noto.

Kot je že v navadi, so k dobrodelnosti povabili tudi sodelavce, Lidlovke in Lidlovce. Pozvali so jih, da letos ustvarijo najbolj kreativne brke. Od vsake poslane fotografije bo podjetje še dodatno namenilo 10 evrov v skupni donacijski fond OnkoManu.

Dodatne Informacije

boljsi-svet.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!