fbpx

Butterfly frizura: najbolj priljubljena ženska frizura v letu 2023

Foto: envato

Če imate daljše lase in vam je všeč pričeska v stilu ikoničnega boba, potem vsekakor razmislite o različici dolgega boba, ki ima ljubko ime - metulj.

Gre za pričesko, ki večplastnemu bobu daje svežino, saj spredaj na oči padejo izraziti, plapolajoči sloji, ki delujejo nekoliko retro.

Torej, pri frizuri metulja morajo biti plasti zelo vidne, s krajšimi prameni okoli obraza in glave, ki dajejo pričeski pernati boho chic stil, ki je nežen in ženstven. Zahvaljujoč tej pričeski se volumen las poveča, prameni se dvignejo, kar ustvarja izviren kontrast dolgih in kratkih kodrov. Dolžino kodrov je potrebno izbrati ob upoštevanju oblike obraza. Druga pomembna prednost te frizure je, da odpira veliko možnosti za eksperimentiranje.

Pričeska metulj bo videti odlično tudi, če boste imeli lase spete v čop, z ohlapnimi prameni okoli obraza. Dejstvo je, da ima ta pričeska veliko možnosti za izvedbo. Končni rezultat bo odvisen od strukture las, oblike in značilnosti ženskega obraza.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.