fbpx

Casa Daco: sanjski oddih za ljubitelje gina

Foto: Casa Daco

V bližini Biograda na Moru stoji Casa Daco, nadvse zanimiva hišica za oddih, ki je pisana na kožo ljubiteljem hedonizma in gina.

Na zelenem zemljišču, blizu Biograda, stoji Casa Daco, luksuzna počitniška hišica z zunanjim bazenom, kjer za vaše udobje skrbi lastnica Doris. Slednja je kamnito hišico, ki je služila kot skladišče, spremenila v sproščujočo vilo za oddih, vse po zaslugi kreativnosti in neštetih ustvarjalnih idej. Bližnja plaža in mestno središče sta le kratko vožnjo stran, kar vam omogoča, da uživate v miru in daleč stran od gruč turistov.

V hišici lahko biva osem oseb. Na voljo so namreč štiri spalnice in štiri pripadajoče kopalnice. V pritličju se nahajata velika kuhinja z notranjim kamnom in dnevni prostor, od koder je dostop na zunanjo teraso z bazenom. Ob bazenu je tudi prostor za sončenje, nad vilo pa bodo navdušeni tudi otroci, saj se na vrtu nahajata tudi tobogan in trampolin.

In zakaj je Casa Daco pisana na kožo ljubiteljem gina? V sklopu notranjega bara namreč najdete široko paleto različnih ginov, pa tudi začimb, ki se s posamičnimi gini ujamejo. V jedilnici najdete prav poseben gin kotiček, ustvarite pravo pijačo zase ter se zleknete nekje ob bazenu, kjer lahko v polnosti užijete zaslužen oddih.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.