fbpx

Če želiš, da bosta ostala skupaj, daj partnerju več kakor le minimum

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Naj ne bo samoumeven. Zasluži si več. Postavi se v njegovo kožo.

Ne bodite nekdo, ki partnerju nudi le drobtine, sam pa pobira smetano. Če resnično ljubite to osebo, bi si morali želeli, da bi zanjo naredili vse, kar je v vaši moči, da bi jo osrečili. Storiti vse, kar je potrebno, da bi ji pričarali nasmeh na obraz.

Morate se potruditi za odnos. Dati svoj del. Čeprav partner ne želi zahtevati več, čeprav se morda sedaj strinja z drobtinami, na dolgi rok, bo takšno razmerje propadlo.

Sčasoma se bo naveličal takšnega odnosa. Zameril vam bo dejstvo, da je vedno on tisti, ki naredi več. In ko enkrat dosežete to točko, ne morete storiti ničesar, da bi spremenili njegovo odločitev.

Če se boste odločili, da se boste potrudili za razmerje šele, tedaj ko boste dosegli to prelomno točko, bo verjetno prepozno.

Bodita drug drugemu prioriteta. Foto: Andrea Piacquadio / Pexels

Svojo osebo bi vedno morali obravnavati kot prioriteto. Morate si vzeti čas zanjo, čas, ki ga preživite le z njo. Poskrbeti morate, da se počuti videno, slišano in cenjeno.

Niti en dan se ne bi smela spraševali, kje ste, ali vam je še mar, ali jo še resnično ljubite ali le izgovarjajte te besede, da bi ostala z vami.

Komplimenti niso dovolj. Svoje besede morate podpreti z dejanji. Izpolniti morate svoje obljube. Vsak dan ji morate pokazati, da vam ni vseeno. Malenkosti štejejo.

Pokažite ljubljeni osebi, da je vredna truda. Ker na koncu dneva je to vse, kar šteje, da se potrudite po svojih najboljših močeh.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.