CES 2019: futuristična počitniška prikolica BMW North Face Futurelight Camper Concept

BMW North Face Futurelight Camper Concept
Zadnjič posodobljeno: :

Sejem CES 2019 je postregel s kar nekaj zanimivostmi, med drugim pa tudi s počitniškim konceptom BMW North Face Futurelight Camper Concept, ki je plod sodelovanja oddelka BMW Designworks in znamke športnih oblačil North Face.

BMW Designworks je oddelek, ki je zadolžen za sodelovanje z drugimi partnerji, pri oblikovanju boljše prihodnosti. Eden izmed mnogih partnerjev je podjetje North Face, posledica sodelovanja pa je futuristični koncept ‘počitniške prikolice’ Futurelight Concept. Kompaktna ‘šotorska prikolica’ ponuja varno zatočišče pred neugodnimi vremenskimi vplivi.

BMW North Face Futurelight Camper Concept
BMW North Face Futurelight Camper Concept

Zunanja plast prikolice je prekrita z materialom Futurelight, ki zagotavlja vodoodpornost in dihanje materiala, z uporabo mikroskopsko majhnih lukenj, ki prepuščajo zrak. Pri BMW-ju so material raztegnili na kupolasto konstrukcijo, ki je narejena iz karbonskih vlaken. V prikolici je dovolj prostora za dve osebi, prikolico pa se lahko priklopi na avtomobil in se jo odvleče na željeno mesto, tako kot vsako drugo prikolico. Koncept bo zagotovil suho prenočišče po raziskovanju zasnežene pokrajine. Kako je z ogrevanjem žal ne vemo po vsej verjetnosti pa si s tem ni nihče belil glave, saj gre zgolj za koncept in predstavitev materiala prihodnosti, ki ga bodo začeli uporabljati pri znamki North Face.

Galerija slik: BMW North Face Futurelight Camper Concept

Dodatne Informacije

Več informacij:
bmwgroupdesignworks.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Porsche Taycan Cross Turismo – Je to najbolj vroči električni karavan vseh časov?