Foto: Matteus Silva de Oliverira/Pexels

Česa niste pripravljeni žrtvovati za ljubezen glede na svoje astrološko znamenje

To so vaše meje!

Zadnjič posodobljeno: :

Spoznajte, česa si vi ali vaš partner v odnosu ne želite izgubiti oziroma za kaj se boste borili do konca.

Vsak izmed nas ima v življenju svoje vrednote. Stvari, ki se jim ne želi odpovedati, stvari, zaradi katerih se počuti živega in gradijo njegovo osebnost.

Poglejmo si, česa v odnosu vi ali vaš partner ne boste žrtvovali!

Oven

Ne želite izgubiti svojih sanj. Vsak trenutek prostega časa boste namenili izpolnitvi svojih ciljev, saj so pot do uresničitve vaših sanj.

Bik

Ne želite izgubiti svoje rutine. Potrebujete partnerja, ki razume vaš urnik. Niste preveč prilagodljiva oseba in morate vse načrtovati vnaprej.

Dvojčka

Ne želite izgubiti svojega časa. Čeprav ste v razmerju, potrebujete čas zase. Potrebujete svoj prostor in neodvisnost.

via GIPHY

Rak

Ne želite izgubiti prijateljev in družine. Nikoli se ne boste prenehali družiti z ljudmi, ki jih imate najraje. In vaš partner mora to razumeti in sprejeti, saj ne želite izbirati med nikomer.

Lev

Ne želite izgubiti lastnih potreb. Sebe postavite na prvo mesto in se ne uklonite partnerjevim muham. Niste njegova mama, da bi skrbeli zanj kakor za majhnega otroka.

Devica

Ne želite izgubiti svojih hišnih ljubljenčkov. Vedno jih boste imeli radi in vaš partner bo moral to sprejeti ter se naučiti živeti s tem.

via GIPHY

Tehtnica

Ne želite izgubiti svojih vizij za prihodnost. Veste, kje si želite živeti, in koliko otrok želite imeti. Če vaš partner ne deli vaših ciljev, potem ni pravi za vas.

Škorpijon

Ne želite izgubiti svoje potrebe po spolnosti. Vaš partner vam mora dati toliko, kolikor prejme. Ne boste se zadovoljili z manj, kakor z zelo aktivnim spolnim življenjem.

Strelec

Ne želite izgubiti svoje sreče. Razumete, da ljubezen ni najpomembnejša. Če vas nekdo, ki ga imate radi, rani, odidete. Ne boste ostali in jim dopustili, da bi vas še bolj prizadeli.

via GIPHY

Kozorog

Ne želite izgubiti svojega denarja. S partnerjem ste pripravljeni deliti svoj denar, vendar ne v neomejenih količinah. Tudi on mora prispevati svoj delež v finančno blagajno.

Vodnar

Ne želite izgubiti svojih najljubših oddaj ali svoje najljubše glasbe. Ne boste spremenili svoje osebnosti ali stila, da bi naredili vtis na nekoga drugega.

Ribi

Ne želite izgubiti svojega duševnega zdravja. Če bo zveza preveč stresna, jo boste raje zapustili. Pripravljeni ste delati na odnosu, a ne za vsako ceno. Niste pripravljeni znižati svojih standardov, da ohranite zvezo.

via GIPHY

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ta 3 astrološka znamenja to pomlad čaka srečanje s sorodno dušo!