Hibridna pisalna miza 1.6 S.M. of Life
Utrip mesta · dom

Se spomnite vrtca? To je bil edini čas, ko so nam med dnevom ponujali dremež, mi pa smo ga vztrajno zavračali. Za nas je bila takrat to kazen in poskušali smo vse, da ja ne bi zatisnili očesa. Dvajset in več let kasneje, bi za kaj takega ubijali. In ker verjetno ne delate za Google, se vsi namesto k dremežu med delom zatekate h kavi. A danes so se naše sanje po dremežu na delovnem mestu uresničile, saj so pri grškem podjetju Studio NL izdelali hibridno pisalno mizo 1.6 S.M. of Life, ”pograd”, kjer je zgornja ”postelja” namenjena prenosniku, spodnja pa krepčilnemu spancu.

Ali je bil del humoristične nanizanke Seinfeld, ”The Nap”, res navdih za hibridno pisalno mizo s posteljo 1.6 S.M. of Life ne vemo, a dejstvo je, da smo vse bliže pisarni in načinu dela Georga Costanze. Študija pisalne mize grškega podjetja Studio NL se namreč iz na videz povsem običajne pisalne mize spremeni v popoln kotiček za dremež, pri tem pa ne izgubi svoje prvotne funkcije. Kot boste videli na fotografijah, delovna površina ostaja nedotaknjena, premični paneli ob strani pa omogočajo, da se prostor pod njo spremeni v udobno ležišče.

PREBERITE ŠE: Sodobno modularno pisarniško pohištvo berlinskega studia Bjoern-Meier

Če delate v paru in vas lovi skrajni rok, je ta miza vsekakor idealna rešitev, saj lahko eden nemoteno dela, drugi pa medtem kvalitetno drema, klub temu, da ostaja na delovnem mestu (kot to počno vozniki avtobusov na dolgih razdaljah). Pa tudi za vse ostale je več kot super rešitev, saj lahko močno doprinese k naši produktvnosti. Na delovnem mestu smo namreč velikokrat utrujeni in včasih je vse, kar bi potrebovali, da bi bil dan bolj znosen, kratek krepčilni spanec. Če imata razumnega šefa, potem je morda čas, da razmislite o dremež mizi 1.6 S.M. of Life. In samo upamo lahko, da ta ne ostane pri konceptu.

Hibridna pisalna miza 1.6 S.M. of LifeOdpri galerijo

Kreativni pogradi 13 domiselnih pogradov, ki bodo spremenili vaše mnenje o pogradih Modularno pisarniško pohištvp Bjoern-Meier Sodobno modularno pisarniško pohištvo berlinskega studia Bjoern-Meier Projekt Solidwool Solidwool: Sodobno trdno pohištvo, narejeno iz volne Barviti stoli oblikovalca Yinka Ilori Ekscentrični “remake” stoli, ki so jih navdihnile tradicionalne afriške tkanine · ·