Drago brezdelje na avstralski plaži.
Utrip mesta · destinacija

Včasih se zgodi to, da se sprehajamo nekje v tujini in se nam naenkrat zazdi da ali sanjamo ali pa so okoli nas resnično sami lepi ljudje. Seveda je prav vsak posameznik po svoje lep, toda tokrat govorimo o tisti lepoti in urejenosti, pri kateri dobimo občutek, da smo se znašli sredi snemanja za modno reklamo. Predstavljamo vam 10 najbolj ‘’seksi’’ sosek na svetu!

Shimokitazawa (Tokio, Japonska)

Shimokitazawa ali na kratko Shimokita je predel Tokia, poln mladih obrazov. Ulice Shimokite kipijo od življenja zahvaljujoč številnim lokalom z živo glasbo, trendovskim barom in pisanim trgovinam.

Saint-Germain-des-Pres (Pariz, Francija)

Pariz slovi kot mesto ljubezni, umetnosti, macronov in seveda chic mode. Pariški Saint-Germain-des-Pres je stičišče vsega tega, sploh ženske pa lahko oči napasete na izložbah prefinjenih butikov - le na cene raje ne glejte.

Soho (New York, ZDA)

Če je New York mesto, ki nikoli ne spi, je Soho predel New Yorka, ki ga daje prav grda nespečnost. Butiki, bližina kampusa Univerze v New Yorku in pa seveda številne manekenske agencije so vse razlog, da je sloves seksi Soha nedvoumen.

El Born (Barcelona, Španija)

Že Španija sama po sebi je država, kjer ljudje po vsakdanjih opravkih hitijo drugače, barcelonski El Born pa je predel, kjer se bodo vaše oči spočile tako zaradi lepe arhitekture, kot zaradi privlačnih ljudi, ki se zadržujejo v cocktail in tapas barih na slikovitih ulicah in kupujejo v chic butikih. Za bolj umetniške duše pa je tam tudi slavni Picassov muzej.

PREBERITE ŠE: 10 najbolj hipsterskih sosesk na svetu

Palermo Soho (Buenos Aires, Argentina)

High-end butiki, drage restavracije in lepi ljudje. Pa seveda vino in zrezki. To so glavne značilnosti najbolj hip predela Buenos Airesa, ki je zato dobil ime Soho. Palermo pa je predel Soha, kjer se nahaja sama smetana argentinske lepote.

Tamarama (Sydney, Avstralija)

Tamarama je sicer plaža, ki je v osemdesetih in devetdesetih slovela kot Glamarama – bila je namreč ena izmed najbolj znanih gejevskih plaž v Avstraliji. Danes se po njej sprehajajo privlačni Avstralci in Avstralke v dvajsetih in tridesetih letih, uživajo v dragem brezdelju, soncu in morskih valovih.

Quadrilatero della Moda (Milano, Italija)

Srce Milana kot modne prestolnice je brez dvoma Quadrilatero della Moda. Predel, kjer je tudi eno izmed najstarejših nakupovalnih središč na svetu, Galleria Vittorio Emanuele II, je najboljša ‘’vaba’’ za vse lepe fashionistke in manekenke.

La Plateau-Mont Royal (Montreal, Kanada)

Predel La Plateau-Mont Royal deli na dva dela ulica Boulevard St. Laurent – njegova osrednja aorta, ki ne daje življenja le temu high-end predelu, temveč je srce celotnega francosko-angleškega Montreala.

Gan Hahashmal (Tel Aviv, Izrael)

Tel Aviv nam kulturno morda ni tako blizu, toda drugo največje mesto v Izraelu je prav tako vznemirljivo kot katerakoli druga svetovna prestolnica. Najbolj hip predel tega mesta je Gan Hahashmal, kjer ne manjka lepe arhitekture in butikov visoke mode.

Ipanema (Rio de Janeiro, Brazilija)

Vroča Brazilija ni zaman vroča. Postavni Brazilci in seksi Brazilke so znani že kot skoraj nezemljsko eksotična bitja in če bi kot taki imeli svoj planet, bi to gotovo bil predel Ria de Janeira z imenom Ipanema med slavno plažo Copacabana in luksuznim predelom Leblon.

url Vodič – česa kot turisti običajno ne smemo početi Mercedes-G-Class--Gunther-Holtorf-8 Gunther Holtorf – mož, ki je potoval z avtom kar 26 let in obiskal 177 držav Zabava Riga – mesto, ki je svetlo tudi pozimi #2 iStock_000037683396_Medium Zakaj bi moral vsak vsaj enkrat v življenju potovati sam · ·