chanel-rtw-spring-summer-2015
Utrip mesta · moda

Medtem ko si postavljamo cilje za še bolj uspešno in izpopolnjeno leto 2015, ne pozabimo na svoj modni slog. Predstavljamo vam 10 novoletnih zaobljub za modno 2015.

Začetek novega leta je kot nalašč za natančen pregled naše garderobe in nekaj pomembnih modnih odločitev. Predstavljamo vam 10 novoletnih zaobljub za modno 2015, ki naj služijo kot odlična inspiracija za stilsko še bolj dovršeno novo leto.

1. Kupimo kakovosten modrček prave velikosti

Končno si privoščimo kakovosten modrček, ki dejansko ustreza našim meram.

2. Znebimo se zdelanih nogavic

Zdelane nogavice nadomestimo s svežimi. Najbolj uporabne so klasične črne, saj tako vsaka vedno najde svoj par.

3. Znebimo se oblačil, ki jih ne nosimo več

Garderobna omara naj z novim letom sveže zadiha. Znebimo se vsega, česar nismo oblekle že več kot dve leti.

4. Nehajmo kupovati nepotrebna (znižana) oblačila

Nižja cena naj ne bo naše edino vodilo. V novem letu na razprodajah kupujmo le stvari, ki jih dejansko potrebujemo.

5. Varčujmo za nekaj, kar si resnično želimo

Pozabimo na nepremišljeno nakupovanje in raje varčujmo za modne kose, ki si jih resnično želimo.

6. Razprodaje izkoristimo za nakup klasičnih kosov

Prihajajoče razprodaje so kot nalašč za nakup klasičnih kosov, ki so vedno v modi. Balonar, bela srajca, dobro krojen suknjič in mala črna oblekica naj končno postanejo del naše garderobe.

7. Prenehajmo z impulzivnimi nakupi

Prenehajmo z nakupi stvari, ki jih dejansko ne moremo nositi. V kolikor naša obstoječa garderoba ne premore vsaj treh kosov, s katerimi bi lahko nov kos kombinirale, tega raje ne kupimo.

8. Začnimo vračati zgrešene nakupe

Pri spletnem nakupovanju se lahko hitro zgodi, da v naši omari pristane cel kup neustreznih stvari. V kolikor naročeno ne doseže naših pričakovanj, se potrudimo in nakup vrnimo.

9. Preizkusimo vsaj en nov trend

V novem letu si drznimo in preizkusimo nekaj novega. Če ne drugega, si privoščimo osveženo pričesko, s katero se bomo še pogumneje podale v novo leto.

10. Poiščimo svoj osebni modni slog

Pobrskajmo po modnih smernicah, modnih blogih in vintage fotografijah ter izberimo ali pa preoblikujmo svoj osebni modni slog. Imele in imajo ga vse modne ikone, zakaj ga ne bi imele tudi me?

PicMonkey Collage Top 5 modnih oblikovalcev, ki jih moramo spremljati v letu 2015 PicMonkey Collage Največji vrhunci in ‘’kiksi’’ na rdečih preprogah v letu 2014 cover-fw Tedni mode 2015 – Fashion Weeks 2015 – modno dogajanje v letu 2015 Nike Air Max 1 Liquid Metal Praznični luksuz: Nike Air Max 1 Liquid Metal superge · · · ·